Zdravím vospolok Nejako sa to tu zmenilo Potrebovala by som radu. Chcela som si kúpiť Canon EOS 50D, ale nejak ho už nie je možné zohnať Takže hľadám náhradu. Niečo čo sa oplatí kúpiť. Budem fotiť najmä (naše) rodinné oslavy, portréty, deti, prírodu, možno sa aj v budúcnosti nejaká tá svadba prihodí Ale teraz hlavne na začiatok niečo s čím sa mi bude fayn pracovať a hlavne bude robiť krásne fotky, pretože rodinná kronika tu bude aj sto rokov, tak nech to vyzerá.. a keď mi to pôjde, viem si predstaviť venovať sa tomu nafurt Nejaké nápady na telo + objektív (na začiatok niečo univerzálne) ? Neskôr by som chcela ešte nejaký širokouhlý, fish eye, niečo s krásnym bokehom, a teleobjektív, možno aj makro.. No a v konečnom dôsledku neskôr príde na drahší fotoaparát, ale zrkadlovku som ešte nedržala v ruke, takže zatiaľ niečo, čo ma do tohto sveta uvedie Vďaka.
ale vobec nehadzete hrach na stenu.. ja som si to pri dobrej hudbe a fernete vcera premyslela.. Kupim ten objektiv Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM a nejaku teda lacnejsiu zrkadlovku (sak drahsiu mozem kupit hocikedy).. Tak teraz aku? A este by som rada stativ, nejaky vak, blesk, filtre.. Takze rozpocet kolo tych 2000€ a nic nechcem z bazaru..
ale vobec nehadzete hrach na stenu.. ja som si to pri dobrej hudbe a fernete vcera premyslela.. Kupim ten objektiv Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM a nejaku teda lacnejsiu zrkadlovku (sak drahsiu mozem kupit hocikedy).. Tak teraz aku? A este by som rada stativ, nejaky vak, blesk, filtre.. Takze rozpocet kolo tych 2000€ a nic nechcem z bazaru..
To máš jedno,kludne si kúp trebars 550D rozdiel nezbadáš... Vak to je na Tebe,na to rada nieje,je ich kvantum,niečo od Lowepro napr. blesk Ti stačí 430EX II Statív Manfrotto 190X PROB a filtre? najprv sa nauč fotiť bez nich a kúp potom také aké budeš potrebovať podla potrieb,kupovať to dopredu je blbosť, maximálne si kúp polarizák napríklad Hoya a viac Ti netreba, este tak UVcko ako ochranu objektívu....
Veď 50D sa ešte v pohode predáva http://digitalne-fotoaparaty.heureka.sk/canon-eos-50d/
Ja som hladal tiež novu koncom decembra 2010 a nemali ju nikde v ziadnom obchode a na webe bola vsade poznámka tovar už nie je skladom !!! tak som volil kúpu od ruky este so zárukou a ako bonus som mal k tomu origoš battery grip s origoš baterkou. 60D som nekupoval koli jeho velkosti je o niečo mensia ako 50D. A Gerbera k tomu L - kovému sklu ním rozhodne nič nepokazís je to super sklo.
Ja som hladal tiež novu koncom decembra 2010 a nemali ju nikde v ziadnom obchode a na webe bola vsade poznámka tovar už nie je skladom !!! tak som volil kúpu od ruky este so zárukou a ako bonus som mal k tomu origoš battery grip s origoš baterkou. 60D som nekupoval koli jeho velkosti je o niečo mensia ako 50D. A Gerbera k tomu L - kovému sklu ním rozhodne nič nepokazís je to super sklo.
jeden z dovod preco som si tu 7D rozmyslela je aj to, ze mam podla mna male ruky, takze snad sa mi ta 60tka bude fayn drzat..
Zrkadlovka + objektív = 1500€
Potrebovala by som radu. Chcela som si kúpiť Canon EOS 50D, ale nejak ho už nie je možné zohnať
Takže hľadám náhradu. Niečo čo sa oplatí kúpiť.
Budem fotiť najmä (naše) rodinné oslavy, portréty, deti, prírodu, možno sa aj v budúcnosti nejaká tá svadba prihodí
Ale teraz hlavne na začiatok niečo s čím sa mi bude fayn pracovať a hlavne bude robiť krásne fotky, pretože rodinná kronika tu bude aj sto rokov, tak nech to vyzerá.. a keď mi to pôjde, viem si predstaviť venovať sa tomu nafurt
Nejaké nápady na telo + objektív (na začiatok niečo univerzálne) ?
Neskôr by som chcela ešte nejaký širokouhlý, fish eye, niečo s krásnym bokehom, a teleobjektív, možno aj makro..
No a v konečnom dôsledku neskôr príde na drahší fotoaparát, ale zrkadlovku som ešte nedržala v ruke, takže zatiaľ niečo, čo ma do tohto sveta uvedie
Vďaka.
ja som si to pri dobrej hudbe a fernete
Kupim ten objektiv Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM
a nejaku teda lacnejsiu zrkadlovku (sak drahsiu mozem kupit hocikedy)..
Tak teraz aku?
A este by som rada stativ, nejaky vak, blesk, filtre.. Takze rozpocet kolo tych 2000€ a nic nechcem z bazaru..
ja som si to pri dobrej hudbe a fernete
Kupim ten objektiv Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM
a nejaku teda lacnejsiu zrkadlovku (sak drahsiu mozem kupit hocikedy)..
Tak teraz aku?
A este by som rada stativ, nejaky vak, blesk, filtre.. Takze rozpocet kolo tych 2000€ a nic nechcem z bazaru..
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa