Na prvý pohľad sa môže zdať táto téma hlúpa, nakoľko 60D je iná trieda. No ja som finančne obmedzený a tak sa chcem spýtať, či technický rozdiel medzi týmito dvoma canonmi stojí za finančný rozdiel medzi nimi. Fotiť chcem hlavne krajiny, sem tam nejakú oslavu, dovolenku... Postupom času a pribúdaním objektívov možno aj macro. Niesom žiaden profesionál, a tak ma úplné detaily netrápia. Skôr ma zaujíma to, čo by mohlo zavážiť u človeka, ktorý si kupuje prvú zrkadlovku.
Na prvý pohľad sa môže zdať táto téma hlúpa, nakoľko 60D je iná trieda. No ja som finančne obmedzený a tak sa chcem spýtať, či technický rozdiel medzi týmito dvoma canonmi stojí za finančný rozdiel medzi nimi. Fotiť chcem hlavne krajiny, sem tam nejakú oslavu, dovolenku... Postupom času a pribúdaním objektívov možno aj macro. Niesom žiaden profesionál, a tak ma úplné detaily netrápia. Skôr ma zaujíma to, čo by mohlo zavážiť u človeka, ktorý si kupuje prvú zrkadlovku.
.. tiez som skor za 600d .. ja mam 400d a ked tam dam grip, tak uchop je vyborny .. a neznackove gripy az take drahe nie su .. na zoznamenie a fotenie ti to bude stacit, ak ta to bude bavit, tak o dva , tri roky si kupis telo nove a potom uz budes vediet, ci pojdes do vyssej triedy, alebo nie ..
Taktiež rozmýšľam nad novým foťákom neviem ci d600 alebo 50d u 50d ma trocha zarážajú niektoré recenzie ktoré tvrdia že má zlú kvalitu avšak neviem ci sa tomu dá veriť prosím o radu
Taktiež rozmýšľam nad novým foťákom neviem ci d600 alebo 50d u 50d ma trocha zarážajú niektoré recenzie ktoré tvrdia že má zlú kvalitu avšak neviem ci sa tomu dá veriť prosím o radu
50D nemusis sa bat,ale pokial chces aj video tak 600D,alebo pokial budu financie aj na 650D tak tu , je zas o kusok dalej..
Nesetri na optike,rozdiel medzi 600D alebo 60D pre Teba nebude tym najpodstatnejsim.Ak vsak planujes investiciu do tela na 4-5 rokov tak sa skor priklon k 60D.
Canon EOS 60D vs EOS 600D
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa