Fórum » Vyberáme fotoaparát

Panasonic FT2 vs. FT3

oko
2011-05-25 07:16:17+02
ahojte,
chcel by som Vas poprosit o Vas nazor. Rozhodujem sa medzi PANASONIC FT2 a PANASONIC FT3.
GPS a 3D fotografia ma pri FT3 moc nezaujima. Skor by som Vas chcel poprosit o hodnotenie, ktory model je lepsi na fotografovanie v beznom prostredi, pod hladinou a na nocnu fotku. Su vobec medzi tymito modelmi rozdiely co sa tyka fotografie? Oplati sa zaplatit viac za FT3, ked GPS nepotrebujem?
dakujem za kazdy nazor, za skusenosti.

Gloocky
2011-05-25 08:49:10+02
Ahoj,

no zatial mozem popisat len o FT2 - na to ake je to mydlo, len sama chvala, fotil som s nim v pive - v treske a ziadny problem Dokonca designovo sa mi viacej paci ako FT3...o chvilku ho idem zobrat na rafting a kanoning do Slovinska.

Foto su pri beznom osvetleni celkom ostre - urcite spokojnost...urcite by som kupil znova

oko
2011-05-25 10:40:22+02
príspevok od: Gloocky
Ahoj,

no zatial mozem popisat len o FT2 - na to ake je to mydlo, len sama chvala, fotil som s nim v pive - v treske a ziadny problem Dokonca designovo sa mi viacej paci ako FT3...o chvilku ho idem zobrat na rafting a kanoning do Slovinska.

Foto su pri beznom osvetleni celkom ostre - urcite spokojnost...urcite by som kupil znova
ahoj,

som rozhodnuty pre panasonic, len uvazujem medzi FT2 a FT3 ... ak by bol FT3 vo fotografii o poznanie lepsi, tak by som si priplatil ...

ako dlho mas ten fotak? davas fotak aj na testy tesnosti? uz si ho musel dat aj pretesnit?

dakujem za info.

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()