ahojte, chcel by som Vas poprosit o Vas nazor. Rozhodujem sa medzi PANASONIC FT2 a PANASONIC FT3. GPS a 3D fotografia ma pri FT3 moc nezaujima. Skor by som Vas chcel poprosit o hodnotenie, ktory model je lepsi na fotografovanie v beznom prostredi, pod hladinou a na nocnu fotku. Su vobec medzi tymito modelmi rozdiely co sa tyka fotografie? Oplati sa zaplatit viac za FT3, ked GPS nepotrebujem? dakujem za kazdy nazor, za skusenosti.
no zatial mozem popisat len o FT2 - na to ake je to mydlo, len sama chvala, fotil som s nim v pive - v treske a ziadny problem Dokonca designovo sa mi viacej paci ako FT3...o chvilku ho idem zobrat na rafting a kanoning do Slovinska.
Foto su pri beznom osvetleni celkom ostre - urcite spokojnost...urcite by som kupil znova
no zatial mozem popisat len o FT2 - na to ake je to mydlo, len sama chvala, fotil som s nim v pive - v treske a ziadny problem Dokonca designovo sa mi viacej paci ako FT3...o chvilku ho idem zobrat na rafting a kanoning do Slovinska.
Foto su pri beznom osvetleni celkom ostre - urcite spokojnost...urcite by som kupil znova
ahoj,
som rozhodnuty pre panasonic, len uvazujem medzi FT2 a FT3 ... ak by bol FT3 vo fotografii o poznanie lepsi, tak by som si priplatil ...
ako dlho mas ten fotak? davas fotak aj na testy tesnosti? uz si ho musel dat aj pretesnit?
Panasonic FT2 vs. FT3
chcel by som Vas poprosit o Vas nazor. Rozhodujem sa medzi PANASONIC FT2 a PANASONIC FT3.
GPS a 3D fotografia ma pri FT3 moc nezaujima. Skor by som Vas chcel poprosit o hodnotenie, ktory model je lepsi na fotografovanie v beznom prostredi, pod hladinou a na nocnu fotku. Su vobec medzi tymito modelmi rozdiely co sa tyka fotografie? Oplati sa zaplatit viac za FT3, ked GPS nepotrebujem?
dakujem za kazdy nazor, za skusenosti.
no zatial mozem popisat len o FT2 - na to ake je to mydlo, len sama chvala, fotil som s nim v pive - v treske a ziadny problem
no zatial mozem popisat len o FT2 - na to ake je to mydlo, len sama chvala, fotil som s nim v pive - v treske a ziadny problem
som rozhodnuty pre panasonic, len uvazujem medzi FT2 a FT3 ... ak by bol FT3 vo fotografii o poznanie lepsi, tak by som si priplatil ...
ako dlho mas ten fotak? davas fotak aj na testy tesnosti? uz si ho musel dat aj pretesnit?
dakujem za info.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa