Caute som uplne novy clen tejto stranky.... Chcel by som sa venovať foteniu pretože ja to beriem za super umenie s foťákmi nemám žiadne skúsennosti jedine tak s lacnými kompaktami čo som fotil pre školu... takže k veci... : Chcel by som si kupiť novú zrkadlovku na začiatok. rozmýšlal som o značkách ako sú Nikon a Canon. Rozmýšlal som o foťáku Nikon D80 alebo Canone 400D. No neviem či sú to dobré aparáty. Fotil by som šport (hlavne skateboarding takže by som rozmýšlal o kúpe fisheyeu) krajinu (makro, atd.) a ludí (rôzne akcie) som ochotný do toho dat max. 500 €. Určite by som nekupoval nič nové. z Burzy na začiatok stačí. Len potrebujem vedieť ktorý foťák vyhovuje a s te s ním spokojný.... Ak existuje nová téma tak kludni pošlite link a môžte ju zamknut. (zameriavam sa na tieto značky...) Dííky
Nová zrkadlovka.... Nikon vs. Canon
No neviem či sú to dobré aparáty. Fotil by som šport (hlavne skateboarding takže by som rozmýšlal o kúpe fisheyeu) krajinu (makro, atd.) a ludí (rôzne akcie) som ochotný do toho dat max. 500 €. Určite by som nekupoval nič nové. z Burzy na začiatok stačí. Len potrebujem vedieť ktorý foťák vyhovuje a s te s ním spokojný.... Ak existuje nová téma tak kludni pošlite link a môžte ju zamknut. (zameriavam sa na tieto značky...)