Ahoj, potrebujem poradit od ludi co maju prehlad v dnesnych fotakoch Moje poziadavky: - co najvyssia kvalita fotiek - cena do 200 € - slusny stabilizer - video aspon v 720p / 30 fps
Fotil by som co sa dalo - od makier, cez fotenie o zrkadlo (joke) az po sceneriu a ludi
Uvazoval som nad tymito po precitani par topicov: Sony HX5 Sony WX5 Samsung WB650 Panasonic TZ-8 / 10 Canon 300HS
Casto krat preferujem znacku samsung ale vo fotakoch sa velmi nevyznam, ocenim akukolvek (no-troll) radu. Dakujem
p.s. nemusia to byt priamo tieto, ak sa najde aj nejaky fotak za 150 € v podobnej kvalite tak kludne mi o nom povedzte Rad usetrim
za dvesto eury mas dva gramy snehu do nosa a potom je fajn vsetko ....
Asi máš pravdu...odkedy máme Googola , sa nehádam...ale googolím.... A sneh v nose som mal naposledy v zime , keď som vyhodnotil vzniknutú situáciu na zjazdovke na chlp rovnako, ako jedna dáma, o ktorej sa občas zmieňuvuješ.........
KOmpakt do 200 €
Moje poziadavky:
- co najvyssia kvalita fotiek
- cena do 200 €
- slusny stabilizer
- video aspon v 720p / 30 fps
Fotil by som co sa dalo - od makier, cez fotenie o zrkadlo (joke) az po sceneriu a ludi
Uvazoval som nad tymito po precitani par topicov:
Sony HX5
Sony WX5
Samsung WB650
Panasonic TZ-8 / 10
Canon 300HS
Casto krat preferujem znacku samsung ale vo fotakoch sa velmi nevyznam, ocenim akukolvek (no-troll) radu. Dakujem
p.s. nemusia to byt priamo tieto, ak sa najde aj nejaky fotak za 150 € v podobnej kvalite tak kludne mi o nom povedzte
po mne pridu Nikonisti, Panasumaci, Sonickari, Pentaxaci. . . atd
A sneh v nose som mal naposledy v zime , keď som vyhodnotil vzniknutú situáciu na zjazdovke na chlp rovnako, ako jedna dáma, o ktorej sa občas zmieňuvuješ.........
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa