Ahojte poradili by ste mi prosím aký digitálny fotoaparát by som si mal kúpiť do 110€ . Proste nech je čo najlepší a nech natáča video v HD kvalite . Ďakujem
Ahojte poradili by ste mi prosím aký digitálny fotoaparát by som si mal kúpiť do 110€ . Proste nech je čo najlepší a nech natáča video v HD kvalite . Ďakujem
za tie peniaze hociktory ktori sa ti paci farbou....
pred hodinou si si vytvoril profil, a potom zalozil tuto temu... asi si pred tym cital clanok od Karola : "Nová téma vo fóre " a toto je srandicka... ale trapna...
-od karola som si nič nečítal - áno pred hodinou som si založil profil a slušne som sa opýtal aký fotoaparát sa dá zohnať za tú cenu -srandička ???
Pozri, napíšem ti moj postreh z tejto domeny. Myslim, že väčšina, čo to mysli važne s fotografiou, tak nefotí kompaktom. Ak niektorí tu maju kompakty, tak niečo podobné ako sú G-éčkove od Canon. A poradím ti, existuju fotostranky, kde su maniaci na kompakty, čo ti fakt poradia. Tak asi tak.
-od karola som si nič nečítal - áno pred hodinou som si založil profil a slušne som sa opýtal aký fotoaparát sa dá zohnať za tú cenu -srandička ???
da sa ich zohnat vela. vybrat si musis ale sam. rozdohni sa podla ohniska v prepocte na 35mm,podla toho ake ohniska si myslis ze najviac vyuzijes, ci viac sirsie na ukor tele, alebo opacne. Potom sleduj svetelnost tych objektivov, cim svetelnejsi, tym lepsie. A toto vsetko na ukor megapixelov, nenechaj sa zlakat megapixelmi.
Tieto prvoplánové zakladania kônt a okamžité založenie ďalších a ďalších dennodenne sa opakujúcich tém mi začína pripadať už ako totálna neschopnosť tohoto národa si aj niečo prečítať a nájsť si nejaké informácie sám,a pritom je o tom také kvantum popísané... je to na zaplakanie. ako bolo povedané,za tú cenu si kúp hocičo o čo prvé zakopneš...
Ahoj, prepac, v prvom momente som si myslel ze to je niekto zo starych clenov a robi si srandicky, ako reakcia na clanok o zakladani novych vlakien od Karola Srnca.
Aký digitálny fotoaparát?
www.ephoto.sk/forum/vyhladavanie/?filter=on&q=kompakt&search_in=topics
asi si pred tym cital clanok od Karola : "Nová téma vo fóre "
a toto je srandicka...
ale trapna...
- áno pred hodinou som si založil profil a slušne som sa opýtal aký fotoaparát sa dá zohnať za tú cenu
-srandička ???
- áno pred hodinou som si založil profil a slušne som sa opýtal aký fotoaparát sa dá zohnať za tú cenu
-srandička ???
-srandička ???
Nieco si nastuduj a budes si vediet vybrat aj sam
ako bolo povedané,za tú cenu si kúp hocičo o čo prvé zakopneš...
-srandička ???
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa