Keďže nie všade sa mi chce ťahať zrkadlo, rozmýšľam o kúpe nejakého šikovného kompaktu. Páči sa mi aj predstava vodotesnosti, či už fotenie v mori, na tobogáne, v bazéne, v daždi. Mal by byť spratný, skôr širšie ohnisko, tele moc nevyužívam, na SD karty a akumulátor. Cenový strop mám asi 300eur. Absolútne nemám prehľad v tejto kategórii fotoaparátov, nájde sa niekto kto by vedel odporučiť značku a typ? Bude slúžiť na také bežné rodinné cvaky z výletov kde je zrkadlo skôr na príťaž.
Opäť potrebujem poradiť od skúsenejších ePhoťákov. Leto je už tradične obdobie jazerenia sa pri jazerách, či morenia sa pri mori. Po úmornom letnom brigádovaní sme sa rozhodli, že sa pôjdeme moriť do Chorvátska. Aký vodotesný zázrak by som mal zvoliť pre morenie v mori? Ide mi hlavne o cenu, max. hĺbku ponoru aspoň 12m a schopné výsledky aj pri vyššom ISO. Oči mi vybíja ponuka Olympus-u TG-1 na titulke, no ten je cenovo trocha inde. Rád by som sa zmestil do tých 250-300€ (nemám problém s bazárovou kúpou). Je niečo, čo aspoň zďaleka spĺňa moje požiadavky?
drobna rada,ak by si kupoval vodo tesny kompakt daj si ho pretesnit v servuse,kedysi som mal do 10m odolny olympus,jednu dovcu fotil,druhu zvlado prve tri dni,pak pošól.Teraz mam G12 a puzdro, spokojnost ,tak ti odporucim poobzerat sa po nejakom bazarovom Gčku(nie mercedes)a puzdre.Obrazova kvalita je neporovnatelna+plus manualne nastavenia,a v plastovom puzdre vidis,ci ti nazateka.
Aký vodotesný kompakt?
Keďže nie všade sa mi chce ťahať zrkadlo, rozmýšľam o kúpe nejakého šikovného kompaktu. Páči sa mi aj predstava vodotesnosti, či už fotenie v mori, na tobogáne, v bazéne, v daždi. Mal by byť spratný, skôr širšie ohnisko, tele moc nevyužívam, na SD karty a akumulátor. Cenový strop mám asi 300eur. Absolútne nemám prehľad v tejto kategórii fotoaparátov, nájde sa niekto kto by vedel odporučiť značku a typ? Bude slúžiť na také bežné rodinné cvaky z výletov kde je zrkadlo skôr na príťaž.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa