Dobry den, mam nikon d5100, fotim s nim sport a rozmyslam nad tym ze predat tento fotak a kupit canon 500d + batery grip + L kovy tele objektiv. čo si o tom myslíte? dakujem pekne
to nikon nema podobne sklo ? boze niektori ludia fakt nevedia co by z roskose predavali a kupovali (ked sa bojis ze ti zgegne baterka kup si nahradnu tomu gripu som ja stale neprisiel na chut, k comu to je dobre ? ... mozno preto ze som amater
Ak ta laka lacna truba tak jednoznacne Canon, Nikon je nekompromisny a predava iba top spicku a ta bohuzial pre bezneho cloveka je nepristupna. U nikonu to max. mozes vykryt s tamronom. No pokial fotis sport tak vyber sa ti zuzil opat iba na Nikon.
BG - k tomu ani nejde co napisat, ved Nikon takisto vyraba k danemu fotaku BG + i cinsky vyrobcovia
Apropo rozmysli si dobre zamenu. D5100 je aktualny model od Nikonu. 500D je stary model spred 3 rokov. To mas to iste, ako keby si predal D5100 kupil D80 a za usetrene prachy + doplatok si kupis Tamron.
Dobry den, mam nikon d5100, fotim s nim sport a rozmyslam nad tym ze predat tento fotak a kupit canon 500d + batery grip + L kovy tele objektiv. čo si o tom myslíte? dakujem pekne
poradim ti troska inak predaj d5100 kup jazdenu d90 a ku nej dvojprstencovy 80-200 a mas super zostavu.
D500 alebo D5100
mam nikon d5100, fotim s nim sport a rozmyslam nad tym ze predat tento fotak a kupit canon 500d + batery grip + L kovy tele objektiv. čo si o tom myslíte?
dakujem pekne
rozmýšľam o sigme
ale diki
rozmýšľam o sigme
BG - k tomu ani nejde co napisat, ved Nikon takisto vyraba k danemu fotaku BG + i cinsky vyrobcovia
Apropo rozmysli si dobre zamenu. D5100 je aktualny model od Nikonu. 500D je stary model spred 3 rokov. To mas to iste, ako keby si predal D5100 kupil D80 a za usetrene prachy + doplatok si kupis Tamron.
mam nikon d5100, fotim s nim sport a rozmyslam nad tym ze predat tento fotak a kupit canon 500d + batery grip + L kovy tele objektiv. čo si o tom myslíte?
dakujem pekne
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa