potreboval by som rychlo poradit. mam moznost kupit canon 1d mark II za 800 €. jeho velkym plusom je, ze ma menenu ozavierku ktora ma za sebou len 9 000 cyklov. vadi mi na nom fakt, ze ma len aps-h snimac a 8 megapixelov. predava ho moj kolega a prave ho skusam. je skutocne ako novy.
druha ponuka je canon 5d za 680 € aj s original battery gripom a troma baterkami. udajne pouzivany v studiu. je vraj v kvalitnom stave
ktoru moznost by ste mi doporucili? rychlost serioveho snimania, ktoru ma 1d je pre mna zbytocna.
Porovnavam ostrenie 5D a 1D na 1D je jednoznacne lepsie,no FF nicim nenahradis a sumu je na 5D o hooodne menej,dalsia vec je pruznost cipu,ta je vacsia u 5D
To netvrdím, ale 5DM3 tlačí cenu 5DM2 nadol. Nedávno som videl tu v bazáre novú za 1400 € a staršiu neveľmi opotrebovanú (10000 cvakov) za 1100 €. A keď porovnám 800 € za 1DM3 a 1100 € za 5DM2, tak by som si tie peniaze radšej doložil.
To netvrdím, ale 5DM3 tlačí cenu 5DM2 nadol. Nedávno som videl tu v bazáre novú za 1400 € a staršiu neveľmi opotrebovanú (10000 cvakov) za 1100 €. A keď porovnám 800 € za 1DM3 a 1100 € za 5DM2, tak by som si tie peniaze radšej doložil.
prepac, nenapadlo ma ze vravis o pouzivanej mk2, to ano tam by bolo rozumnejsie uz dosetrit
rychle rozhodnutie canon 1d a 5d
druha ponuka je canon 5d za 680 € aj s original battery gripom a troma baterkami. udajne pouzivany v studiu. je vraj v kvalitnom stave
ktoru moznost by ste mi doporucili? rychlost serioveho snimania, ktoru ma 1d je pre mna zbytocna.
nepozeral som parametre, takze k teme asi neprispejem, som strasne lenivy takto po ranu,
ma baaaad
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa