Zdravím , potreboval by som poradiť či sa pre mňa hodí tento fotoaparát Fujifilm Finepix HS20 EXR aj keď to nieje zrkadlovka , zdá sa mi že za takú cenu je to dobrá ponuka. Som vo fotpgrafovaní amatér takže nepotrebujem nejaký drahý aparát.
Zdravím , potreboval by som poradiť či sa pre mňa hodí tento fotoaparát Fujifilm Finepix HS20 EXR aj keď to nieje zrkadlovka , zdá sa mi že za takú cenu je to dobrá ponuka. Som vo fotpgrafovaní amatér takže nepotrebujem nejaký drahý aparát.
Je to nahorsy fotak aky som drzal v ruke, az placem za fuji 8000fd to bol stary len 8mega fotak ale oproti tomuto crepu fotil nadherne. Nehal som sa nalakat na FUL HD a RAW ale strasne ma hneva ta TK a tem ZOOM tiez nic moc 8000fd fotil uzasne ci makro ci vzdialene, tento crep foti proste srasne. Dvokaz je ten ze mam ho asi 3mesi. a z neho tu fotku nemam a zrejme ani nedam.
ja som ho tiez mal ako prvy fotak som bol inak stastny ked som sa ho zbavil a vymenil za NIkon D40 ak si nepotrpis na kvalitu tak si ho zober ale mne nevyhohoval mozno som mal zly kus ale ked si teraz porovnam fotku tak je to rozdiel
Porad prosim de sa ho zbavit. Je to nahorsy fotak aky som drzal v ruke, az placem za fuji 8000fd to bol stary len 8mega fotak ale oproti tomuto crepu fotil nadherne. Nehal som sa nalakat na FUL HD a RAW ale strasne ma hneva ta TK a tem ZOOM tiez nic moc 8000fd fotil uzasne ci makro ci vzdialene, tento crep foti proste srasne. Dvokaz je ten ze mam ho asi 3mesi. a z neho tu fotku nemam a zrejme ani nedam.
Fujifilm FinePix HS20 EXR
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa