Kedze dneska som konecne predal svoju D40 pozrel som sa po nete co by som mohol vziať dokopy mam cca 300€. Pozeral som D80 (lenze tu v recenzi uvazaju ze pri tomto podeli je problem stym ze fotka je bud podexpodovana alebo preexponovana tak sa pytam robi to len v rezime Auto?) Alebo zobrat D90? cameru mam cize natacanie vieda neportebujem, a Live wiew nevyuzivam
Kedze dneska som konecne predal svoju D40 pozrel som sa po nete co by som mohol vziať dokopy mam cca 300€. Pozeral som D80 (lenze tu v recenzi uvazaju ze pri tomto podeli je problem stym ze fotka je bud podexpodovana alebo preexponovana tak sa pytam robi to len v rezime Auto?) Alebo zobrat D90? cameru mam cize natacanie vieda neportebujem, a Live wiew nevyuzivam
d80 ti poviem je riadny skok z d40 ..to uz aspon d90ku ale za 300eur asi nic ine ako tisicovu radu a d80 nezozenes b.a.f.o.a.r.t. dobre radi, kupis k tomu redukciu a zo 70-200 f2.8 (co mas v popise uvedene) ti spravi viac ako 500mm na dlhom konci po prepocte AF to ma tiez rychly takze aj wildlife pofotis
ked som nedavno zhanal D7000 v obchode bez Dph bola po 725€ a na bazosi po 800€ - 850€ heh..
no sak to a tym ludom ked to napises ta odbiju ja som to kupil za tolko a nizsie nepojdem fakt keby sa mi pod ruku dostane telo NIKON D90 za 350€ berem nejaky dvojrocny
náhrada za D40
b.a.f.o.a.r.t. dobre radi, kupis k tomu redukciu a zo 70-200 f2.8 (co mas v popise uvedene) ti spravi viac ako 500mm na dlhom konci po prepocte
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa