Ahojte pred par dnami som si zakupil svoj prvy aparat značky Fujifilm. Jedna sa o tip HS 20 finepix. Chcel by som sa poradit ohladom prstenca ktory sa nachadza za prstencom s ktorym sa zoomuje (jedna sa o ten užši), Rad by som vedel ci sa vyuziva na zaostrovanie ak ano kde si to musim nastavit vdaka.Velmi ma zaujima aj čo znamena slovo manualny fokus. Ak by ste mi vedeli poradit aj viac ohladom fotenia alebo podobne prosim napiste mi bud tu alebo dobikvlcek@gmail.com Dakujem
čital som ho ale k tejto otazke som sa bohuzial nedostal
Divím sa, že to nie je v návode, ak to tam naozaj nie je. Ale rýchlo som si pozrel nejaké recenzie a je tenký prstenec je manuálne ostrenie (nečítal som detaile, či umožňuje ostrenie vždy, alebo len pri prepnutí na manuálne ostrenie) ale podľa recenzií by som ho ani nepoužíval.
BTW stojí za to si pozrieť ako tento foťák vyzerá. Tvar a veľkosť ako zrkadlovka, dokonca má červený prúžok ako Canon L sklá, ale ide o ultrazoom.
Dobrý večer.Mám Finepix AX300.Nedávno pri fotení mi maximálnom priblížení,zostal vysunutý objektív a odvtedy sa nechce zasunúť späť!Fotoaparát sa dá vypnúť,ale objektív zostáva vonku.Pri zapnutí vyskočí upozornenie,že treba znovu fotoaparát vypnúť a zapnúť a tak dookola...Fotiť sa proste nedá!Čo s tým?Poradí mi niekto prosím? Dakujem!
Dobrý večer.Mám Finepix AX300.Nedávno pri fotení mi maximálnom priblížení,zostal vysunutý objektív a odvtedy sa nechce zasunúť späť!Fotoaparát sa dá vypnúť,ale objektív zostáva vonku.Pri zapnutí vyskočí upozornenie,že treba znovu fotoaparát vypnúť a zapnúť a tak dookola...Fotiť sa proste nedá!Čo s tým?Poradí mi niekto prosím? Dakujem!
čital som ho ale k tejto otazke som sa bohuzial nedostal
je to v návode! Pri obrázku s popisom jednotlivých častí máš popísané ich funkcie aj s odkazom na stranu, kde sa o jednotlivých funkciách dočítaš viac. Tak ako v návode na čokoľvek... V tomto konkrétnom prípade je to v českom návode strana 41.... Nemôžem sa zbaviť pocitu, že si návod nečítal. Ak ho vôbec máš...
Fujifilm
BTW stojí za to si pozrieť ako tento foťák vyzerá. Tvar a veľkosť ako zrkadlovka, dokonca má červený prúžok ako Canon L sklá, ale ide o ultrazoom.
Nemôžem sa zbaviť pocitu, že si návod nečítal. Ak ho vôbec máš...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa