ľudia, ktorí to kupujú sa na cenu sa nepýtajú kto kupuje Leicu za 26 tis ? bol som na večeri v hoteli, kde bol jedálny lístok bez cien, a večerali tam ľudia
Kto si v dnešnej dobe dovolí spaviť telo s FF senzorom len BW za 8000 doláčov??? No predsa Leica. Kto ju kupuje?
toto nie je fotoaparát resp. značka pre bežných amatérov na fotenie, tým je predsa leica známa, tak prečo sa nad tým pozastavovať? veď si môžeš urobiť monochrome v PS
toto nie je fotoaparát resp. značka pre bežných amatérov na fotenie, tým je predsa leica známa, tak prečo sa nad tým pozastavovať? veď si môžeš urobiť monochrome v PS
fajn, tak nemôžeš, sorry, ale keď proste človek na leicu nemá, tak si ju nekúpi, myslím, že zbytočne sa budeme pýtať prečo stojí 8000, proste to tak je, možno to časom bude iné alebo to niekto spraví za menej
asi ťa to neteší ani mňa, ale je to fakt, ktorý tu mi nevyriešime asi
Mňa tá cena zas až tak nezaráža. Ale ten obstarožný displej, čo tam dali... Keď už chcú vyrábať niečo s cenovkou pre horných 10K, tak by si mohli dať záležať a použiť špičkové komponenty.
Leica je vynimocna svojimi vynalezmi. V jednoduchosti je krasa. Ze to este nikoho nenapadlo, vyrobit CB digi fotak s FF, yhodit filtre a zvysit tym pixelovu ostrost. Ale tie veci co mim boli vytykane na M9 im budu vytykane aj na M M. Skoda ze to nedotiahli s tym LCD a pravdepodobne zapisy na kartu budu asi pomale tiez.
Ludia ludia kolky ste dlhodobejsie fotili s leicou? Preboha naco je mi ultra moderny displej? Leica ma displej a mne bohato staci. Kazdy kto fotil leicou povie ze obraz z nej je iny ako z ostatnych digitalov, ci je to len sklami alebo aj senzorom neviem. Kazdemu by som doporucil kupit si bazarovu M8 a nechat si ju aspon na mesiac. Neverim ze vacsinu to nechyti, samozrejme musis aj fotit nieco na co je leica urcena a ne makro. Tato nova M M je pre mna dokonalost. Nic lepsie uz nemohli urobit a casom si ju urcite kupim. Takze veti tipu "tu nejde o funkcnost ale o znacku" su totalne mimo...Velkost a sposob ostrenia su nekompromisne.
Leica M Monochrome
kto kupuje Leicu za 26 tis ?
bol som na večeri v hoteli, kde bol jedálny lístok bez cien, a večerali tam ľudia
www.ephoto.sk/forum/30/9748/leica-m-monochrome/
asi ťa to neteší ani mňa, ale je to fakt, ktorý tu mi nevyriešime asi
Tu nejde o funkčnosť ale o značku.
- sport
- po vodou
- robotu
Na vsetko ostatne mi bogato staci Olympusik
Tato nova M M je pre mna dokonalost. Nic lepsie uz nemohli urobit a casom si ju urcite kupim.
Takze veti tipu "tu nejde o funkcnost ale o znacku" su totalne mimo...Velkost a sposob ostrenia su nekompromisne.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa