prosím Vás viete mi poskytnúť svoje rady a názory či sa mi oplatí vymeniť canon 1100d za canon 600d? Ci sa oplati prihodit par stoviek € ? Alebo tam nie je az taky rozdiel v kvalite foto?
Koluje taka historka - Muz miloval zenu, ale stale si nebol isty sobasom. Tak sa spytal svojho najlepsieho kamarata, ci si ju ma vziat. Odpovedal mu - Nie, neber si ju. On, cely prekvapeny sa pytal preco si ju nema vziat. - Keby si ju nadovsetko miloval, vedel by si ze je ta prava pre teba a nepytal by si sa take hluposti.
ahojte, chcela by som sa obratit na profesionalov potrebujem poradit, neviem sa rozhodnut medzi fotakmi, kedže sa tomu velmi nerozumiem, ale chcela by som si vybrat dobre a za rozumnu cenu, rozhodujem sa medzi Nikon d3100, d3200 alebo canon eos 1100d... ? ktorý z nich je najlepší? dakujem
najlepší je ten, ktorý si kúpiš. Ja mám Canon 1000D a je to najlepší fotoaparát čo som kedy mal. Mám ho najradšej, bo iný nemám. Keď nemáš skúsenosti, ber posledný model. Teoreticky by mal byť naj.
vymena Canon eos 1100d za canon 600d?
prosím Vás viete mi poskytnúť svoje rady a názory či sa mi oplatí vymeniť canon 1100d za canon 600d?
Ci sa oplati prihodit par stoviek € ?
Alebo tam nie je az taky rozdiel v kvalite foto?
Diky moc
A tak nejak to pasuje aj na vsetko ostatne...
dakujem
podla tohto ten 3200 vychadza najlepsie...
Ja mám Canon 1000D a je to najlepší fotoaparát čo som kedy mal.
Keď nemáš skúsenosti, ber posledný model. Teoreticky by mal byť naj.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa