EOS 40D je jednoznacne o triedu lepsi fotoaparat po kazdej stranke. Vysledna fotka ale zalezi z velkej miery na objektivoch. Olympus zda sa so zrkadlovkami skoncil, precho da inu znacku mozno preto odporucat. Alebo skusit porozmyslat nad mirrorlesom, napr. od Olympusu, cez redukciu mozes pouzivat objektivy pre zrkadlovky Oly.
calven: no neie mi o frikulinectvo v tomto pripade len by som privital nejaky upgrade lebo ked som kupoval olympus som sa trosku splasil a nezistil si o nom vsetko poriadne a teraz sa nechce splasit znova.
calven: no neie mi o frikulinectvo v tomto pripade len by som privital nejaky upgrade lebo ked som kupoval olympus som sa trosku splasil a nezistil si o nom vsetko poriadne a teraz sa nechce splasit znova.
Podľa mňa, ak trocha stlačíš cenu, tak by si to mal zobrať. Akurát, že budeš musieť budovať systém od začiatku. Všetko čo máš, môžeš predať/vyhodiť....
calven to hej to mi je jasne. ale tak ono to niesu nejake vychytane vecicky co mam k tomu olymu takze na to ze sa toho musim zbavit som pripraveny. po kade tlacit? 300 by bolo lepsie?
calven to hej to mi je jasne. ale tak ono to niesu nejake vychytane vecicky co mam k tomu olymu takze na to ze sa toho musim zbavit som pripraveny. po kade tlacit? 300 by bolo lepsie?
Na Ebay teraz idú okolo 380-400 USD. Pod 300€ je podľa mňa slušná cena.
Ono veľa závisí od stavu v akom to je a koľko to má "nalietané". Je rozdiel zobrať 40D od chlapíka, čo občas víkendovo fotil kvietky alebo od ďábla, čo s tým nabúchal 50 svatieb a stužkových... Pozri ceny na ebay a po bazároch pre porovnanie, nezabudni, že predávajúci majú často veľké oči, dnes je predaj techniky obecne problém, ľudia obracajú korunky. Kupujúci je pán.
hlavne sa naozaj neubehnúť. Fotiť máš čím, tak sleduj ponuky, nezabudni, že dobre sklá na canon nie sú za facku. A zostať pri canon seťáku, to už si môžeš nechať ten olympus...
40D je vyborne telo este aj dnes,je to jeden z najoblubenejsich a najpredavanejsich pokrocilych zrkadloviek vobec..posluzil by ti este dost rokov.otazkou je nakup dalsieho prislusenstva,pokial si mozes dovolit aspon nejaky univerzalnejsi objektiv napriklad 15-85 pripadne neskor 70-200/4,alebo aspon nejake lacnejsie pevne skla,ked aj bazarove kusy,tak ja by som do toho siel...
Canon EOS 40D miesto Olympus E-500?
neviem sa rozhodnut. mam moznost kupit si canon 40D. je to dobry fotak? mam do toho ist ci nie? poradte. doteraz pouzivam olympus e500
neviem sa rozhodnut. mam moznost kupit si canon 40D. je to dobry fotak? mam do toho ist ci nie? poradte. doteraz pouzivam olympus e500
len dufam ze sa to nedozvie moja IRkova D80ka
Pozri ceny na ebay a po bazároch pre porovnanie, nezabudni, že predávajúci majú často veľké oči, dnes je predaj techniky obecne problém, ľudia obracajú korunky. Kupujúci je pán.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa