Dobrý deň, chcel by som len vedieť či mi neviete náhodou poradiť ako to odstrániť, alebo čo spraviť, prípadne či to robí aj niekomu z vás... -Keď fotím v tme alebo v miernej tme, aj s bleskom, sigma neostrí dobre, veci a predmety sú rozmazané, a neviem ako tomu mam zabrániť. Objektív nemám dlho, maximálne tak mesiac, kupoval som ho nový s jednej internetovej stránky ... za každú odpoveď som vďačný lebo sa toho potrebujem zbaviť, znamená to že vôbec sa momentálne nedá fotiť v tme... Ďakujem za vaše názory ... s pozdravom Filip
Dobrý deň, chcel by som len vedieť či mi neviete náhodou poradiť ako to odstrániť, alebo čo spraviť, prípadne či to robí aj niekomu z vás... -Keď fotím v tme alebo v miernej tme, aj s bleskom, sigma neostrí dobre, veci a predmety sú rozmazané, a neviem ako tomu mam zabrániť. Objektív nemám dlho, maximálne tak mesiac, kupoval som ho nový s jednej internetovej stránky ... za každú odpoveď som vďačný lebo sa toho potrebujem zbaviť, znamená to že vôbec sa momentálne nedá fotiť v tme... Ďakujem za vaše názory ... s pozdravom Filip
pouzivas af asist? ak nie tak ti to ostrit poriadne nebude. nepises nic o tom aky mas fotak.
pravdepodobne budes musiet poslat objektiv zladit do sigma servisu s tvojim fotakom alebo mas taky problem ako ja, ze ak zapnem AF assist na blesku, tak mi to zle zaostruje.. pripadne je niekde chyba v sposobe akym to fotis.. treba prilozit foto a uvidime
mám nikon D7000 , externy blesk je nissin DI622 MAKR II ... normalne bez blesku fotí celkom ostro ... v galerii su fotky este zo setovym, stymto novym tam nieje ani jedna ... skusim vecer ked bude tma odfotit a zavesim sem, aby si videl ze čo to robí ... s objektívom predtým, to bol základový nikkor 17-70 f3,5-4 som nemal problém ani pri fotení v tme ... neviem večer skúsim dať tú fotku a uvidíš!
bol som odcestovaný prepáč že tá fotka sem neprišla ... ale po výkende alebo ešte cez výkend, sa určite nejaká fotka urobí a uvídíš ako to fotí! ... a este ze vo fotogalerii su fotky len zo starým nikon D70's a zo setovým objektívom, D7000ku a tento objektív mam skoro uplne nové ... kúpené nedávno !
PROBLEM S OSTRENÍM SIGMA 24-70 f2,8 EX DG HSM
-Keď fotím v tme alebo v miernej tme, aj s bleskom, sigma neostrí dobre, veci a predmety sú rozmazané, a neviem ako tomu mam zabrániť.
Objektív nemám dlho, maximálne tak mesiac, kupoval som ho nový s jednej internetovej stránky ... za každú odpoveď som vďačný lebo sa toho potrebujem zbaviť, znamená to že vôbec sa momentálne nedá fotiť v tme...
Ďakujem za vaše názory ... s pozdravom Filip
-Keď fotím v tme alebo v miernej tme, aj s bleskom, sigma neostrí dobre, veci a predmety sú rozmazané, a neviem ako tomu mam zabrániť.
Objektív nemám dlho, maximálne tak mesiac, kupoval som ho nový s jednej internetovej stránky ... za každú odpoveď som vďačný lebo sa toho potrebujem zbaviť, znamená to že vôbec sa momentálne nedá fotiť v tme...
Ďakujem za vaše názory ... s pozdravom Filip
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa