Pjekny den , rozmyslam nad touto srandou, ak by mal niekto realne skusenosti a podelil by sa bol by som rad.Rychlost ostrenia,presnost ostrenia,ostrost na f4 vs. ostrsot na 70-200 2,8 na F4,alebo jednoducho nejake dalsie pre a proti.
To behanie s pevnym sklom by mi az tak nevadilo skor ide o to, ze mam mensiu izbu cize neviem ci ta 85mm nebude pre mna uz velmi dlha momentalne do mojich piestorov, teraz pouzivam, nikona 35mm 1.8 a Tamron 17-50 f2.8 vc verziu a to je tak akurat heh. Avsak niekedy by sa mi zisiel aj nejaky tele preto momentalne pozeram skor po tej 70-200. Myslis, ze v porovnani nikona 70-200 f4 a 70-200 vr1 je ja VR1 lepsia alternativa aj ked je pouzivana ? Nevyznam sa velmi do toho co sa moze pokazit alebo co casom odchaza na objektivoch preto viac rozmyslam nad kupou noveho.
Ahojte nebudem koli tomu zakladat novu temu ,ale chcem sa spytat ,ze ci uz ma niekto skusenosti s 70-200 f4 na DX snimacoch ? Mam D5100 a doteras som pouzival len setak 18-105 ,ale uz mi to nestaci a kedze som sa rozhodol troska investovat tak chcem ist do tohoto objektivu. f2,8 nepotrebujem kedze fotim hlavne sport a krajinku (v interieroch a v halach skoro vobec nepouzivam fotak) a hlavne casto mam fotak v ruksaku na bajku tak preto u mna hraje rolu aj hmotnost. Us som takmer na 100% rozhodnuty ,ale ak ma este niekto napad na inu alternativu tak si to rad precitam. Dakujem
Nikon 70-200 F4
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa