chcel som sa opýtať, či mi niekto nevie poradiť najvhodnejší objektív na EOS 7D. Jedná sa mi skôr o fotenie prírody a statických objektov ako detail stĺpu budovy a podobne. Viem, že na toto sú vhodné "širokáče", ale bolo mi povedané, že na širokáč neodfotím dobre postavu. Je to pravda, že fotky budú ako keby zdeformované?
Keby ste mi mohli poradiť nejaký dobrý výber, ktorý aj dobre vyzerá na foťáku a cena nie je vysoká.
tak teraz neviem ci chces fotit, alebo dobre vyzerat...? nechapem co je pre teba investicia do buducna... tak si kup 5DmIII a sirokac 16 35 2,8 a 70 200 2,8 is usm budes dobre vyzerat a este budes mat aj riadny kanon, aj ked ak nemas znalosti dobru putavu fotku neurobis ani s tou technikou....
tak teraz neviem ci chces fotit, alebo dobre vyzerat...? nechapem co je pre teba investicia do buducna... tak si kup 5DmIII a sirokac 16 35 2,8 a 70 200 2,8 is usm budes dobre vyzerat a este budes mat aj riadny kanon, aj ked ak nemas znalosti dobru putavu fotku neurobis ani s tou technikou....
"...aj ked ak nemas znalosti dobru putavu fotku neurobis ani s tou technikou..." tss! Nekaz mu radosť!
Tak Mito 17-40 na tie stlpy. 24-70 alebo 24-105 podla financii. No ale najlepsie aj tak vyzera 70-200. teda ak ti ide o to. A ani postavy nebudu zdeformovane- inac ta tvoja zdeformovanost sa vola distortion ( teda v anglictine neviem ako je to po slovensky) Nefot postavy na blizko so sirokouhlym a nebude ani zdeformovanost - teda az taka velka
kup si tento Canon objektiv, je lacny, aj dobre vyzera a postavy deformuje az po vypiti dvoch objektivov alkoholu http://www.ebay.co.uk/itm/Canon-Caniam-Lens-1-1-EF-24-105mm-f-4L-IS-USM-Coffee-Plastic-Cup-with-Cover-Mug-/190644973684?pt=UK_Camera_Cases_Bags_Covers&hash=item2c63537074
Neviem na čo riešite to, čo potrebujem. Proste radšej poraďte, alebo ani neodpisujte...
Fakt ako malé deti.
Neviem kto tu je ako malé dieťa... nevie ani chodiť a už chce behať maratóny... ...pri takýchto otázkach sa netreba čudovať, že ľudia tu odpovedajú ako odpovedajú... Keď niekto vlastní 7D, vo fotografickej obci sa predpokladá, že si sám dokáže aspoň vybrať správny objektív:/
Najlepší objektív na EOS 7D?
chcel som sa opýtať, či mi niekto nevie poradiť najvhodnejší objektív na EOS 7D. Jedná sa mi skôr o fotenie prírody a statických objektov ako detail stĺpu budovy a podobne. Viem, že na toto sú vhodné "širokáče", ale bolo mi povedané, že na širokáč neodfotím dobre postavu. Je to pravda, že fotky budú ako keby zdeformované?
Keby ste mi mohli poradiť nejaký dobrý výber, ktorý aj dobre vyzerá na foťáku a cena nie je vysoká.
Ďakujem a s pozdravom ROBAN.
tss! Nekaz mu radosť!
K objektívu by som išiel asi do 17-40mm F4
16-35
17-40
17-50
17-55
17-70
24-70
24-105
70-200
http://www.ebay.co.uk/itm/Canon-Caniam-Lens-1-1-EF-24-105mm-f-4L-IS-USM-Coffee-Plastic-Cup-with-Cover-Mug-/190644973684?pt=UK_Camera_Cases_Bags_Covers&hash=item2c63537074
Fakt ako malé deti.
...pri takýchto otázkach sa netreba čudovať, že ľudia tu odpovedajú ako odpovedajú...
Keď niekto vlastní 7D, vo fotografickej obci sa predpokladá, že si sám dokáže aspoň vybrať správny objektív:/
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa