Ahojte, mam taku otazku....idem.si kupit nikon 50mm/1,8f.G....ale v obchode maju len vystavny kus....a teda ten, ktory bol vystaveny v sklennej skrinke....co vy na to? moze byt vobec nieco znehodnotene na nom?( napriklad prah a tak....?).....dakujem za odpovede...
Mrco ..ano hrdinsky som zdupkal..na slovensku to zial funguje tak ze bud sa prisposobis alebo ked budes robit revolucionara tak nahodne havarujes vies ako.. tu zo zahranicia sa mi lahko otvaraju usta ked vidim v akych podmienkach by som na sk zil...Sam by som tam nic nezmohol...ano vyberam si lahsiu cestu..odsudzujte ma..sypem si popol na hlavu Ja si pametam velmi dobre co som pisal..napisal som nieco v style ze ked pride typek z hornej marikovej do prolajky a maju kus z vykladu ma si pytat zlavu !!! A je jedno ze je odkial je..ale vy si tam na sk neviete dupnut..Vam tam skacu po hlave politici a vseci...tebe samozrejme nie..ty si ina kasta
Milí "prispievači"..vrátim sa naspäť k meritu veci a teda k objektívu.....50-ka je úspešne doma, je vlastne nová...bola vystavená len vo vytrínke, kde sa s nou nemanipulovalo ( opravujem svoje tvrdenie nebola výstavný kus, bola len vystavená , nakoľko držia z objektívov len po jednom kuse)..... zatiaľ vyzerá, že je v 100% poriadku ( koniec koncov-prečo by aj nemala byť?)....aj tak vám veľmi ďakujem za príspevky, možno sa to nezdá každý jeden príspevok mi v niečo pomohol.....no, až na tie o slovenskej vládke.... ... ...
chlapci vy ste taki zufali..tie vase debilne komentare na SK ste si zvolil fica..slovensko ide do sraciek..to ze vy sa mate dobre je mozno fajn ale to aka je situacia na slovensku vase komentare nezmenia to je zial fakt..Ja nie som nijaky milovnik UK/..tato krajina je otrasna taktiez..ale momentalne sa tu da lepsie zarobit..a pojdem potom zase inde takze mozu kradnut niekomu inemu..Vy namiesto rozdavania plusiek a minusiek sa viacej snazte aby zo slovenska bola krajina za ktoru sa clovek nemusi hanbit a aby tam nebola tak obrovska korupcia..mne je to uz salam ja som to uz vzdal..ale zato ma nemusite odsudozvat vasimi minuskami ako nevlastenca Ja som predsa len napisal ze sklo ktore je vo vyklade a kazdy ho skusa a pada na neho prach by sa malo predavat so zlavou..nikde som nenapisal ze je hanba kupovat bazarove pouzivane veci a podobne..ale rozumiem ze s vasou slovenskou logikou si to precitate inak ako som napisal..
kto si? ... teda, akú máš logiku? Píšeš "s vašou slovenskou logikou" Nepáči sa ti v UK (krajinu nazývaš otrasnou), no si tam, lebo ti viac zaplatia a potom pôjdeš niekde inde. To je ako "zobrala som si starého a hnilého, no je pekne bohatý a až ho klepne, narazím si iného kolíka" Ja netvrdím, že Slovensko je krajina, kde je dokonalí život, no to ty si písal, že my si tu musíme kupovať treťotriedny tovar, zatiaľ čo ty v UK si môžeš kúpiť omnoho lepšie veci. A poukazovať na Fica ... je to kkt, no u nás aspoň štát nepodporuje kradnutie detí, ľudia tu nepodporujú blonďákov, ako bol Jimmy Savile ... tak v konečnom dôsledku neviem, či sa mám hanbiť za svoju krajinu ja, alebo ty, ktorý sa stal len prisťahovalcom v krajine plnej imigratnov ...
Aby som este ozrejmil co znamena slovo Zlava..OK predavam ako obchodnik objektiv 70-200 za trebars 1800 euro..cely cas bol vo vyklade kazdy ho chytal a osahaval..niekto ho bude chciet kupit ako posledny kus, tak mu poviem ..oki cece mas ho za 1740 moze byt? Aj vlk bude syty aj koza cela, nikto tu nepise o 25 percentnej zlave samozrejme...
Milí "prispievači"..vrátim sa naspäť k meritu veci a teda k objektívu.....50-ka je úspešne doma, je vlastne nová...bola vystavená len vo vytrínke, kde sa s nou nemanipulovalo ( opravujem svoje tvrdenie nebola výstavný kus, bola len vystavená , nakoľko držia z objektívov len po jednom kuse)..... zatiaľ vyzerá, že je v 100% poriadku ( koniec koncov-prečo by aj nemala byť?)....aj tak vám veľmi ďakujem za príspevky, možno sa to nezdá každý jeden príspevok mi v niečo pomohol.....no, až na tie o slovenskej vládke.... ... ...
Gratulujem ku kúpe nového skla a dúfam, že bude dobre slúžiť
ja stale nerozumiem o co tebe ide ty mi prides ze mas asi nejaky crash na moju osobu..minule si sa mi tu vysmieval ked som si daval objektiv do ciernej handry teraz sa zase pre nieco ine do mna obuvas..poho ..ja viem co hovorim a stojim si za tym..ak by si si debatu precital pozorne zistis ze o com tocim je to ze tovar ktory je v skrinke a ludia si ho skusaju by sa mal predavat so zlavou..prvy kto tu pouzil slovo debilny bol viking preto som aj ja uz zvolil ine vyjadrovanie...Ja nemam nijaky problem si kupit pouzivane fotoprislusenstvo a mam tu v UK aj oblubene fotobazary....hovoril som cisto o novych veciach ktore su v skrinke..a co je na tom ze som si prelakoval objektiv? Kto ma gule na to aby si prelakoval objektiv? Ty mas? Nie ty si bohaty panko ktory si kupi 5 novych a z tych co prehadzuju lopatou sa pozera zhora a vysmieva sa im.. s tym volom uz prestan prosim ta..vola robis zo seba..
Áno môžem si kúpiť 5 nových objektívov. Aj 10. Aj 20. A vieš prečo? Pretože som si nevybral ľahšiu a rýchlejšiu cestu. Nezdupkal som s vidinou lepšej mzdy za prácu nezodpovedajúcu mojej kvalifikácii / vzdelaniu.
Ostal som tu a makal. Uznávam že nie s lopatou (to som nevyštudoval), ale makal. Ale keď by na to prišlo, vedel by som sa oháňať aj lopatou. Aj retušovanie by som asi zvládol. Či by si Ty zvládol moju prácu to neviem posúdiť. Tipujem že asi nie. Ale za to Ťa neodsudzujem ani sa Ti neposmievam.
PS : prosím, neberte vyššie napísané riadky ako môj všeobecný názor na "emigrantov". Mám spolužiakov a priateľov čo sa úspešne uchytili v zahraničí (od predavačov áut až po univerzitných pedagógov a profesorov), ale na Slovensko nekydajú. Napriek tomu že už majú pasy iných krajín ...
kto si? ... teda, akú máš logiku? Píšeš "s vašou slovenskou logikou" Nepáči sa ti v UK (krajinu nazývaš otrasnou), no si tam, lebo ti viac zaplatia a potom pôjdeš niekde inde. To je ako "zobrala som si starého a hnilého, no je pekne bohatý a až ho klepne, narazím si iného kolíka" Ja netvrdím, že Slovensko je krajina, kde je dokonalí život, no to ty si písal, že my si tu musíme kupovať treťotriedny tovar, zatiaľ čo ty v UK si môžeš kúpiť omnoho lepšie veci. A poukazovať na Fica ... je to kkt, no u nás aspoň štát nepodporuje kradnutie detí, ľudia tu nepodporujú blonďákov, ako bol Jimmy Savile ... tak v konečnom dôsledku neviem, či sa mám hanbiť za svoju krajinu ja, alebo ty, ktorý sa stal len prisťahovalcom v krajine plnej imigratnov ...
lenze krajina nie je clovek..ked si nejaka zlatokopka berie bohateho stareho s 39 stupnovou teplotou tak to ublizuje cloveku a jeho citom, ja svojim premiestnovanim sa z krajiny do krajiny skodim tak maximalne sebe a svojmu dochodku a tomu ze sa nemozem dobre zabyvat...a to je hadam moj problem ktory si ja vyriesim sam so sebou nie? To ze byvam v UK neznamena ze suhlasim s jej nazormi...a ani ju neporovnavam ako spravny priklad k slovensku..jedine co som povedal ze tu iba v londyne mas asi 60 obchodov kde si mozes vyskusat skoro hocijaky objektiv kdezto na sk si akurat mozes cestovat do prolajky..samozejme ja sa z toho nevysmievam..mozno teraz uz je to na sk lepsie..mozno uz su tam aj nejake slusne obchody niekde po slovensku..netusim
Áno môžem si kúpiť 5 nových objektívov. Aj 10. Aj 20. A vieš prečo? Pretože som si nevybral ľahšiu a rýchlejšiu cestu. Nezdupkal som s vidinou lepšej mzdy za prácu nezodpovedajúcu mojej kvalifikácii / vzdelaniu.
Ostal som tu a makal. Uznávam že nie s lopatou (to som nevyštudoval), ale makal. Ale keď by na to prišlo, vedel by som sa oháňať aj lopatou. Aj retušovanie by som asi zvládol. Či by si Ty zvládol moju prácu to neviem posúdiť. Tipujem že asi nie. Ale za to Ťa neodsudzujem ani sa Ti neposmievam.
PS : prosím, neberte vyššie napísané riadky ako môj všeobecný názor na "emigrantov". Mám spolužiakov a priateľov čo sa úspešne uchytili v zahraničí (od predavačov áut až po univerzitných pedagógov a profesorov), ale na Slovensko nekydajú. Napriek tomu že už majú pasy iných krajín ...
No a sme doma..maju pasy inych krajin vzdat sa pasu Slovenskej republiky je asi navjacsi kyd na SK republiku ale to vies taky ten tichy niekto prdi nahlas a niekto potichu ze nikto nevie ale zial velmi smradlavo ... Preco by som mal byt odsudzovany za to ze nerobim pracu ktoru som vystudoval..ze sa ti dari v biznise je super ..podporujem ta v tom..a nikdy sa ti nebudem vysmievat ani ked budes lopatou prehadzovat ...Ludia na slovensku by sa mali trocha zobudit a rad sa pricinim na tom aby sa trocha spametali...ci to uz ty povazujes za kydanie to uz ja neviem ovplyvnit...
chlapci vy ste taki zufali..tie vase debilne komentare na SK ste si zvolil fica..slovensko ide do sraciek..to ze vy sa mate dobre je mozno fajn ale to aka je situacia na slovensku vase komentare nezmenia to je zial fakt..Ja nie som nijaky milovnik UK/..tato krajina je otrasna taktiez..ale momentalne sa tu da lepsie zarobit..a pojdem potom zase inde takze mozu kradnut niekomu inemu..Vy namiesto rozdavania plusiek a minusiek sa viacej snazte aby zo slovenska bola krajina za ktoru sa clovek nemusi hanbit a aby tam nebola tak obrovska korupcia..mne je to uz salam ja som to uz vzdal..ale zato ma nemusite odsudozvat vasimi minuskami ako nevlastenca Ja som predsa len napisal ze sklo ktore je vo vyklade a kazdy ho skusa a pada na neho prach by sa malo predavat so zlavou..nikde som nenapisal ze je hanba kupovat bazarove pouzivane veci a podobne..ale rozumiem ze s vasou slovenskou logikou si to precitate inak ako som napisal..
V tejto krajine sa človek okrem krátkej epizódy z Tisom nemá za čo hanbiť. Zbytočne sa nám to snažíš podsunúť, zatiaľ tu po sebe nehádžeme zápalné flaše a ani naši katolíci sa s evenilikmi sa na uliciach nevraždia, tiež sme nikoho nezapredali (Mmníchovská dohoda), a žiadne iné národy sme nezotročovali ako Tvoji milovaní Briti. Budujeme demokraciu len smiešnych 20 rokov a samozrejme robíme pri tom aj chyby. Môžeš prísť a veci napraviť.
No myslím, že s tými politickými "elitami" je to zhruba všade rovnaké, nikde nič moc. Nakoniec výkvet európskeho parlamentu na čele so Schultzom a Barrosom hovorí za všetko. Jeden knihovník bez maturity a druhý maoista. Ale to by bolo na dlhú debatu. Nech si pozreš akúkoľvek vládu v EU , nie sú to žiadne mozgové trusty ,takže Slovensko sa nijako nevymyká z tohoto rámca.Ja sa za Slovensko nehambím.
No a sme doma..maju pasy inych krajin vzdat sa pasu Slovenskej republiky je asi navjacsi kyd na SK republiku ale to vies taky ten tichy niekto prdi nahlas a niekto potichu ze nikto nevie ale zial velmi smradlavo ... Preco by som mal byt odsudzovany za to ze nerobim pracu ktoru som vystudoval..ze sa ti dari v biznise je super ..podporujem ta v tom..a nikdy sa ti nebudem vysmievat ani ked budes lopatou prehadzovat ...Ludia na slovensku by sa mali trocha zobudit a rad sa pricinim na tom aby sa trocha spametali...ci to uz ty povazujes za kydanie to uz ja neviem ovplyvnit...
No ja som mal pocit že Depardieu, sa tomu ruskému pasu tešil .......
ak by bol na nom prah....tak by som ho nekupoval....kedze prah je zvadsa dreveny....velky a celkom tazky....ale ak myslis prach....tak to sa ti zaprasi aj doma....ofuknes to alebo utries handrickou....a ak by aj bol vo vnutri objektivu, tak je mimo HO a na fotkach sa nijako neprejavi ! a tak ci onak mas dva roky zaruku na ten vyrobok....takze nevahaj a veselo kupuj....
No ja som mal pocit že Depardieu, sa tomu ruskému pasu tešil .......
aj google obchadza dane ako sa len da a ma na to vymysleny very smart system a dokonca je na to hrdy ...a mam si snad mysliet o google ze su vychcany? Nie, skor mudry...
vystavny kus-nazor
Nepáči sa ti v UK (krajinu nazývaš otrasnou), no si tam, lebo ti viac zaplatia a potom pôjdeš niekde inde. To je ako "zobrala som si starého a hnilého, no je pekne bohatý a až ho klepne, narazím si iného kolíka"
Ja netvrdím, že Slovensko je krajina, kde je dokonalí život, no to ty si písal, že my si tu musíme kupovať treťotriedny tovar, zatiaľ čo ty v UK si môžeš kúpiť omnoho lepšie veci. A poukazovať na Fica ... je to kkt, no u nás aspoň štát nepodporuje kradnutie detí, ľudia tu nepodporujú blonďákov, ako bol Jimmy Savile ... tak v konečnom dôsledku neviem, či sa mám hanbiť za svoju krajinu ja, alebo ty, ktorý sa stal len prisťahovalcom v krajine plnej imigratnov ...
Nepáči sa ti v UK (krajinu nazývaš otrasnou), no si tam, lebo ti viac zaplatia a potom pôjdeš niekde inde. To je ako "zobrala som si starého a hnilého, no je pekne bohatý a až ho klepne, narazím si iného kolíka"
Ja netvrdím, že Slovensko je krajina, kde je dokonalí život, no to ty si písal, že my si tu musíme kupovať treťotriedny tovar, zatiaľ čo ty v UK si môžeš kúpiť omnoho lepšie veci. A poukazovať na Fica ... je to kkt, no u nás aspoň štát nepodporuje kradnutie detí, ľudia tu nepodporujú blonďákov, ako bol Jimmy Savile ... tak v konečnom dôsledku neviem, či sa mám hanbiť za svoju krajinu ja, alebo ty, ktorý sa stal len prisťahovalcom v krajine plnej imigratnov ...
http://ekonomika.sme.sk/c/6669428/hovadzie-hamburgery-z-britskeho-tesca-a-lidlu-obsahovali-konske-maso.html
http://ekonomika.sme.sk/c/6669428/hovadzie-hamburgery-z-britskeho-tesca-a-lidlu-obsahovali-konske-maso.html
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa