Ahojte, mam taku otazku....idem.si kupit nikon 50mm/1,8f.G....ale v obchode maju len vystavny kus....a teda ten, ktory bol vystaveny v sklennej skrinke....co vy na to? moze byt vobec nieco znehodnotene na nom?( napriklad prah a tak....?).....dakujem za odpovede...
reagoval som na to keby bol tovar vystaveny v prednom okne tak nemudruj..potom som napisal ze pokial to je vystavene vnutri tak je to ina situacia..a ked si kupujem nieco uplne nove tak chcem nove v krabici a nie pouzite z regalu kde to kazdy chyta do ruky ..sak ano u vas ako u debilov..co sa ti nepaci moj nazor? Hned sa tu zase minuskuje ako opice..vidno ze ste na slovensku zvyknuty na srackovy tovar..aj tretotriedny..Tu v UK si mozem vyskusat co chcem a potom to dostanem nove v krabici a nie pouzite z regalu..ale jasne chapem SK je chudobna krajina zial tak kazda predajna ma max jeden dva kusy a potom slintate za tym ako male deti..nech to je aj mastne sak co Ked si chce niekto z hornej marikovej vyskusat 70-200 tak jedine kde moze ist na jednodnovu cestu do prolajky v blave..chapem..takemu bude stacit aj vystaveny kus z regalu osahany omasteny zapraseny...nech sa paci..a mozete znova minuskovat..mam v pazi..
Suhlasim, okrem osocovania slovace. Ak je nieco vystavene a je to posledny kus, je mi jedno kde to je, ci vo vyklade alebo v regale, jednoznacne pozadujem zlavu. Je to proste dochytane, poskusane.
no vsak 75 percentnu dan by platil snad len debil nie?
A to si predstav ,ze v USA bola svojho casu 100% daň .Proste nad určitý príjem,si zdanil veškerú čiastku . To si nevedel,že ? V krajine neobmedzených mložností a bašte kapitalizmu
Mrco ..ano hrdinsky som zdupkal..na slovensku to zial funguje tak ze bud sa prisposobis alebo ked budes robit revolucionara tak nahodne havarujes vies ako.. tu zo zahranicia sa mi lahko otvaraju usta ked vidim v akych podmienkach by som na sk zil...Sam by som tam nic nezmohol...ano vyberam si lahsiu cestu..odsudzujte ma..sypem si popol na hlavu Ja si pametam velmi dobre co som pisal..napisal som nieco v style ze ked pride typek z hornej marikovej do prolajky a maju kus z vykladu ma si pytat zlavu !!! A je jedno ze je odkial je..ale vy si tam na sk neviete dupnut..Vam tam skacu po hlave politici a vseci...tebe samozrejme nie..ty si ina kasta
tomatito tebe by som zakazal pristup na .SK stranky... Naco sem chodis a naco sa furt vyjadrujes?
V elektre pracujem už nejaký ten rok a ešte sme tam nemali foťák, ktorý si "vycvakalo" 200 ľudí. Ak niekomu predvádzam foťák, tak len ak vidím, že má o neho naozaj záujem. Zriedkavo sa mi stane, že foťák zapnem kvôli zákazníkovi a on si ho nakoniec nezoberie. Fotoapáraty stejne ako objektívy sú len vybraté s krabice a položené v skrinke. Žiadne predvádzačky sa na nich nekonajú. Iný prípad môže byť ak sú fotoaparáty volne vystavené. Tam už isté riziko je.
ja som si kupoval foťák vystavený v nay-i ktorý si mohol každý vyskúšať. Dali zľavu 30€, bol dosť dochytaný ale vtedy ho nikde nemali, lebo výrobcom vytopili továrne. Je tam 2-ročná záruka či si ho kúpiš vystavený alebo nový. Ale zasa...chcete povedať, že sa k foťáku správate ako k miláčikovi? Čo všetko musí zniesť, keď ho budeme používať? Oveľa viac ako 200 cvakov v predajni...čo to je oproti tisíckam záberov potom, keď bude v teréne? A čo dochytaný display? vy ho vari nedochytáte? A objektív? Hneď mesiac po kúpe bol posiaty kvapkami morskej vody pri fotení vĺn... Foťák je pracovný nástroj a treba ho využiť naplno. A čo keď kúpite nový...samozrejme sa ho ešte nikto nedotkol...a čo keď zistíte, že vám niečo nefunguje...a to ani nebol vystavený kus...
P.S. to ale nehovorím o tom, že dva mesiace neskôr ma skoro trafil šľak, pretože by som ho kúpil o 100 € nižšie ako vtedy...a nový...
reagoval som na to keby bol tovar vystaveny v prednom okne tak nemudruj..potom som napisal ze pokial to je vystavene vnutri tak je to ina situacia..a ked si kupujem nieco uplne nove tak chcem nove v krabici a nie pouzite z regalu kde to kazdy chyta do ruky ..sak ano u vas ako u debilov..co sa ti nepaci moj nazor? Hned sa tu zase minuskuje ako opice..vidno ze ste na slovensku zvyknuty na srackovy tovar..aj tretotriedny..Tu v UK si mozem vyskusat co chcem a potom to dostanem nove v krabici a nie pouzite z regalu..ale jasne chapem SK je chudobna krajina zial tak kazda predajna ma max jeden dva kusy a potom slintate za tym ako male deti..nech to je aj mastne sak co Ked si chce niekto z hornej marikovej vyskusat 70-200 tak jedine kde moze ist na jednodnovu cestu do prolajky v blave..chapem..takemu bude stacit aj vystaveny kus z regalu osahany omasteny zapraseny...nech sa paci..a mozete znova minuskovat..mam v pazi..
tomas tomas..som tu na ephoto kratko a o to viac sa cudujem prerodu ochotneho a mileho cloveka na arogantne hovado(tym vobec nemyslim len tuto temu a tento prispevok)..cim to je? ziskanym skillom? oceneniami? "presadenim sa" v zahranici?..
sak ano co nevyhovuje treba zakazat..ako pred 89...
skús to pochopiť ... nikto netvrdí, že ak má niekto iný názor, treba ho zakázať. Len ak niekto príde, len aby mal blbé reči, píše tu kraviny, ako musíme cestovať do obchodu (ja neviem, či ty máš obchod doma, no ja musím do obchodu cestovať, keďže na mojej ulici žiadny nie je, no nemám problém sadnúť do auta a ísť do niektorého z obchodov si kúpiť sklo, alebo čokoľvek iné na fotenie - máme ich tu viac, ako potrebujem), ako tu musíme kupovať treťotriedny tovar (ktorý ako si sám písal by si kúpil aj ty, no museli by ti dať libru či päť zľavu), tak sa nečuduj, že ho tu niekto pošle do p.če ...
tomas tomas..som tu na ephoto kratko a o to viac sa cudujem prerodu ochotneho a mileho cloveka na arogantne hovado(tym vobec nemyslim len tuto temu a tento prispevok)..cim to je? ziskanym skillom? oceneniami? "presadenim sa" v zahranici?..
ja som stale ochotny a mily a dokonca ani nie namysleny ale nikoho presviecat nebudem..Ale serie ma situacia na SK tak sa k tomu aj nalezite vyjadrim to ze ti pridem arogantny to je pravda..som obcas trocha arogantny..kto ma pozna vie..a moc neriesi..ale vacsinou hovorim k veci !!
Milí "prispievači"..vrátim sa naspäť k meritu veci a teda k objektívu.....50-ka je úspešne doma, je vlastne nová...bola vystavená len vo vytrínke, kde sa s nou nemanipulovalo ( opravujem svoje tvrdenie nebola výstavný kus, bola len vystavená , nakoľko držia z objektívov len po jednom kuse)..... zatiaľ vyzerá, že je v 100% poriadku ( koniec koncov-prečo by aj nemala byť?)....aj tak vám veľmi ďakujem za príspevky, možno sa to nezdá každý jeden príspevok mi v niečo pomohol.....no, až na tie o slovenskej vládke.... ... ...
Človeče, čo nás to stálo nervov kým si si ho kúpil
Ja som sem prisiel v mieri a v kludne vyjadrit svoj nazor az som sa od vikinga dozvedel ze jak u debilov tak ok tak som zacal pisat prispevky ako u debilov..ale viking ma same pluska takze moj nazor ktory bol slusny sa nerespektuje a 6 minusiek a vikingov ma nejake tri pluska..no ste vy normalni? aj cyril predsa napisal ze na skusane a ohmatane sklo by chcel zlavu..hop sup minuska davat.. !!
Ja som sem prisiel v mieri a v kludne vyjadrit svoj nazor az som sa od vikinga dozvedel ze jak u debilov tak ok tak som zacal pisat prispevky ako u debilov..ale viking ma same pluska takze moj nazor ktory bol slusny sa nerespektuje a 6 minusiek a vikingov ma nejake tri pluska..no ste vy normalni? aj cyril predsa napisal ze na skusane a ohmatane sklo by chcel zlavu..hop sup minuska davat.. !!
Tomáš, píšeš síce že "mínuská máš v paži", ale už aspoň tretí krát ich spomínaš. Prepáč, ale príde mi to trochu samoprotirečivé ...
No a výrok "som ochotny a mily a dokonca ani nie namysleny" radšej nekomentujem ...
Tomáš, píšeš síce že "mínuská máš v paži", ale už aspoň tretí krát ich spomínaš. Prepáč, ale príde mi to trochu samoprotirečivé ...
No a výrok "som ochotny a mily a dokonca ani nie namysleny" radšej nekomentujem ...
sak ano mam ich ..len hovoria o tom ze kto tu suhlasi s mojim prvotnym nazorom ktory bol uplne normalny ..a co si ty myslis o mojej milote a ochote a namyslenosti je mi srdecne daj nejaky link na tvoj tutorial alebo recenzia nejakeho skla aj s ukazkovymi snimkami ...dik
No a k téme : ja požadujem zľavu aj keď je tovar zabalený v krabici a v sklade u distribútora ... a väčšinou mi to vychádza ... preto si kupujem nie 1 ale vždy 5 nových objektívov
odidem na par hodin a ake debata sa tu strhne ale co som to zbezne prebehol...no comment...hlavne k tebe netreba nic viac napisat...vsetko si povedal sam...a len si ma utvrdil v mojom nazore na teba...snad ho niekedy zmenim
odidem na par hodin a ake debata sa tu strhne ale co som to zbezne prebehol...no comment...hlavne k tebe netreba nic viac napisat...vsetko si povedal sam...a len si ma utvrdil v mojom nazore na teba...snad ho niekedy zmenim
ten nazor aky mas si len zapametaj a nemen..ani ja nemenim svoje nazory
vystavny kus-nazor
Ak je nieco vystavene a je to posledny kus, je mi jedno kde to je, ci vo vyklade alebo v regale, jednoznacne pozadujem zlavu. Je to proste dochytane, poskusane.
A čo keď kúpite nový...samozrejme sa ho ešte nikto nedotkol...a čo keď zistíte, že vám niečo nefunguje...a to ani nebol vystavený kus...
P.S. to ale nehovorím o tom, že dva mesiace neskôr ma skoro trafil šľak, pretože by som ho kúpil o 100 € nižšie ako vtedy...a nový...
radsej flasku vinka a pridajte nejake fotky
radsej flasku vinka a pridajte nejake fotky
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie