Mohol by mi niekto poradiť nejaký dobrý a aj v rozumnej cene objektív, ktorý by som mohla predovšetkým využiť na fotenie v kostole, nakoľko je tam skoro vždy pochmurne svetlo?
Prosím, poraď te mi, a čo najskôr, lebo už znova idem fotiť do kodtola, tentokrát byrmovku a nechcem mať až tam šum a ani rozmazané fotky.
Mohol by mi niekto poradiť nejaký dobrý a aj v rozumnej cene objektív, ktorý by som mohla predovšetkým využiť na fotenie v kostole, nakoľko je tam skoro vždy pochmurne svetlo?
Prosím, poraď te mi, a čo najskôr, lebo už znova idem fotiť do kodtola, tentokrát byrmovku a nechcem mať až tam šum a ani rozmazané fotky.
Ďakujem veľmi pekne
ked bez blesku, tak hocico s clonou 1.4 alebo 1.8. - ohnisko si vyber sama podla potreby, ale tipujem, ze skor budes potrebovat nieco sirsie
ked s bleskom, tak je to viac menej jedno, pouzi maximalne ISO s ktorym si na svojom fotaku spokojna a doblysni (je take slovenske slovo?) bleskom podla potreby
Ďakujem veľmi pekne
na APSC 35 mm alebo 24mm (za ťažké prachy) na FF 50 a 35mm hocičo pevné so svetelnosťou F2 alebo lepšou
a keby sa písala s "y" , mohla byť medzi vybranými, známejšou by bola; myslím si, že nie všetci vedia, čo to ty tam ideš ...na tu birmovku; a čo sa to dá dnes za tu birmovku obdržať medzi majetnejšími ?
ako bolo spomenute. ak s bleskom, tak je to v podstate jedno (ak ti ide iba o ostrost a menej sumu), ak ti zalezi aj na inom tak nejaky svetelny.. na nikon ta 35/1.8 je fajn. aj cena.
Ja sa prihovaram za Sigmu 30mm, f1.4...je aj na Canon aj na Nikon, Olympus, Pentax... Fotim s tym v kostoloch...vysledky vyborne... dlzka ohniska tiez vyhovuje. http://www.fotoskoda.cz/eobchod/p2020721-cz-sigma-3014-ex-dc-hsm-pro-canon?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=objektivy-produkty&gclid=CK3p44XWwLACFcNN3woduBGEqA
Objektív na fotenie v kostole
Ďakujem veľmi pekne
Ďakujem veľmi pekne
ked s bleskom, tak je to viac menej jedno, pouzi maximalne ISO s ktorym si na svojom fotaku spokojna a doblysni (je take slovenske slovo?) bleskom podla potreby
Ďakujem veľmi pekne
A k tomu trosku sudnosti a precitania si prispevku po sebe. Byrmovka ma zdvihla zo stolicky.
A k tomu trosku sudnosti a precitania si prispevku po sebe. Byrmovka ma zdvihla zo stolicky.
ja to vidim na canon....takze potom canon 35 f/2...
http://www.fotoskoda.cz/eobchod/p2020721-cz-sigma-3014-ex-dc-hsm-pro-canon?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=objektivy-produkty&gclid=CK3p44XWwLACFcNN3woduBGEqA
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa