Fórum » Blesky

Meike blesky (nie nesrandujem!)

WildSammy
2012-06-24 19:15:57+02
Tak toto je uz moc: http://www.lightingrumours.com/spot-the-difference-580ex-ii-sb-900-speedlight-clones-2430

Mali by to tym cinanom zarthnut... stacilo uz dost nepodarenych klonov gripov a teraz tu mame uz aj blesky.. OMG!!!

calimero
2012-06-24 19:24:13+02
príspevok od: WildSammy
Tak toto je uz moc: http://www.lightingrumours.com/spot-the-difference-580ex-ii-sb-900-speedlight-clones-2430

Mali by to tym cinanom zarthnut... stacilo uz dost nepodarenych klonov gripov a teraz tu mame uz aj blesky.. OMG!!!
Moj grip Meike funguje tak, ako ma a stal 1/3 ceny originalu. Ak mas vela penazi, potom ta chapem, ale kazdemu podla svojej chuti.

WildSammy
2012-06-24 19:31:13+02
príspevok od: calimero
Moj grip Meike funguje tak, ako ma a stal 1/3 ceny originalu. Ak mas vela penazi, potom ta chapem, ale kazdemu podla svojej chuti.
mal som Meike grip a dakujem, nie neprosim.. vyreklamoval som 3 a ani s jednym mi nefungoval fotak normalne.. rychlo sa vybijali baterie alebo po zapnuti a par expoziciach vypisal vybitu bateriu, zasekavalo sa zrkadlo a preblikaval vrchny display a podobne discipliny.. pripadne nahodne exponoval. Podotykam, ze prvy kus bol najlepsi, len sa s nim rychlo vybili baterie a ostatne 2 kusy bol cisty odpad. Odkedy som kupil original nemam najmensie problemy.. ak to bude takto aj s bleskami, tak dakujem pekne..

calimero
2012-06-24 19:35:31+02
mal som Meike grip a dakujem, nie neprosim.. vyreklamoval som 3 a ani s jednym mi nefungoval fotak normalne.. rychlo sa vybijali baterie alebo po zapnuti a par expoziciach vypisal vybitu bateriu, zasekavalo sa zrkadlo a preblikaval vrchny display a podobne discipliny.. pripadne nahodne exponoval. Podotykam, ze prvy kus bol najlepsi, len sa s nim rychlo vybili baterie a ostatne 2 kusy bol cisty odpad. Odkedy som kupil original nemam najmensie problemy.. ak to bude takto aj s bleskami, tak dakujem pekne..
No ono problem moze byt so vsetkym. U nas vo fotoklube mame Meike viaceri a nikto nemal absolutne ziaden problem. A na strobist vyzeraju tie blesky super, tak uvidime.

WildSammy
2012-06-24 19:40:58+02
No ono problem moze byt so vsetkym. U nas vo fotoklube mame Meike viaceri a nikto nemal absolutne ziaden problem. A na strobist vyzeraju tie blesky super, tak uvidime.
na strobist dajme tomu, ale nepodporuju HSS, co je skoda..

bear
- moderator
2012-06-24 20:15:30+02
180$ je pomerne dost na strobist blesk co nevie HSS, za tu cenu kupis starsiu 580ex, alebo 430exII

AReYco
2012-07-24 15:40:06+02
Ja mám Meike BG na nikone D90 a v balení boli aj baterky...Samozrejme, že s nimi to blbne, lebo nemajú v sebe čip, ale s originál akumulátorom mi všetko funguje ako má a bez neho si to už neviem ani predstaviť.
Som s Meike naozaj spokojný...ergonomicky a na dotyk prepracované - fotí spoľahlivo (možno si vychytal zlé kusy) ale to sa pri týchto lacnejších veciach stáva. Samozrejme, že originál je (naj)lepšia voľba

pysta
2012-07-24 15:49:14+02
Toto je ale specialita Meike gripov hlavne u D700, napr na D300 funguju tie iste kusy bezproblemovo, na D700 nepouzitelne. Tipujem ze ty si mal problem tiez na D700 ...

markus
2012-07-24 16:03:21+02
Ja by som cinanov nezatracoval su aspon malou konkurenciou pre velkych fotovyrobcov. Samozrejme nie vsetko co vyrobia moze fungovat na 100% ale to nemoze tvrdit ani od originalu.
Ale ak hladas zaujimavu alternativu originalu tak NISSIN.

matoka
2012-07-24 17:01:44+02
mam meike grip na d5100, funguje bez problemov, akurat na ten uzasny kablik (ale da sa aj bez toho). blesk by som uz neriskoval

Dano Leitman
2012-07-24 18:59:11+02
nuze skoda toho HSS a pomaleho nabijania to v tej cene radsej bazarovy original v OK stave

Emilio
2012-07-24 20:47:59+02
príspevok od: markus
Ja by som cinanov nezatracoval su aspon malou konkurenciou pre velkych fotovyrobcov. Samozrejme nie vsetko co vyrobia moze fungovat na 100% ale to nemoze tvrdit ani od originalu.
Ale ak hladas zaujimavu alternativu originalu tak NISSIN.
Mám podobné - Najviac sa mi páčil ten popis na blesku /Di 466/ - Veľkým NISSIN JAPAN a za tým malým made in china...Ináč spokojnosť, mám aj BG Meike, bezproblémový. Mal som ale čínsky BG Travor a ten baterky vymlátil za týždeň bez nasadenia na fotoaparát.

martin9113
2012-07-24 21:11:28+02
suhlasim stebou. dnes pri foteni grip odmietal ukazovat bateriu . neslo nic zapnut . bateria po vlozeni do tela bola plne funkcna. lutujem penaazi co som don dal

RichPhoto
2012-07-24 21:24:52+02
ja pouzivam BG Meike na C50D a fici ako ma zatial mi nikdy nevypovedal funkciu, baterky slapu ako maju.

hugoba
2012-07-25 07:40:58+02
príspevok od: Emilio
Mám podobné - Najviac sa mi páčil ten popis na blesku /Di 466/ - Veľkým NISSIN JAPAN a za tým malým made in china...Ináč spokojnosť, mám aj BG Meike, bezproblémový. Mal som ale čínsky BG Travor a ten baterky vymlátil za týždeň bez nasadenia na fotoaparát.
ja mam Canon 430EX II. made in china, a je bezproblemovy

NefroniK
2012-07-25 10:54:10+02
Ja mam YONGNUO YN460 a YN465 (s TTL) z dealextreme a na strobist funguju, na obcasne TTL do miestnosti tiez fajn. Ked sa este neplatilo clo/dan uz od 25€ to bol nakup ...
105$ za 2 blesky z toho jeden polointeligentny

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()