Moj grip Meike funguje tak, ako ma a stal 1/3 ceny originalu. Ak mas vela penazi, potom ta chapem, ale kazdemu podla svojej chuti.
mal som Meike grip a dakujem, nie neprosim.. vyreklamoval som 3 a ani s jednym mi nefungoval fotak normalne.. rychlo sa vybijali baterie alebo po zapnuti a par expoziciach vypisal vybitu bateriu, zasekavalo sa zrkadlo a preblikaval vrchny display a podobne discipliny.. pripadne nahodne exponoval. Podotykam, ze prvy kus bol najlepsi, len sa s nim rychlo vybili baterie a ostatne 2 kusy bol cisty odpad. Odkedy som kupil original nemam najmensie problemy.. ak to bude takto aj s bleskami, tak dakujem pekne..
mal som Meike grip a dakujem, nie neprosim.. vyreklamoval som 3 a ani s jednym mi nefungoval fotak normalne.. rychlo sa vybijali baterie alebo po zapnuti a par expoziciach vypisal vybitu bateriu, zasekavalo sa zrkadlo a preblikaval vrchny display a podobne discipliny.. pripadne nahodne exponoval. Podotykam, ze prvy kus bol najlepsi, len sa s nim rychlo vybili baterie a ostatne 2 kusy bol cisty odpad. Odkedy som kupil original nemam najmensie problemy.. ak to bude takto aj s bleskami, tak dakujem pekne..
No ono problem moze byt so vsetkym. U nas vo fotoklube mame Meike viaceri a nikto nemal absolutne ziaden problem. A na strobist vyzeraju tie blesky super, tak uvidime.
No ono problem moze byt so vsetkym. U nas vo fotoklube mame Meike viaceri a nikto nemal absolutne ziaden problem. A na strobist vyzeraju tie blesky super, tak uvidime.
na strobist dajme tomu, ale nepodporuju HSS, co je skoda..
180$ je pomerne dost na strobist blesk co nevie HSS, za tu cenu kupis starsiu 580ex, alebo 430exII
Ja mám Meike BG na nikone D90 a v balení boli aj baterky...Samozrejme, že s nimi to blbne, lebo nemajú v sebe čip, ale s originál akumulátorom mi všetko funguje ako má a bez neho si to už neviem ani predstaviť. Som s Meike naozaj spokojný...ergonomicky a na dotyk prepracované - fotí spoľahlivo (možno si vychytal zlé kusy) ale to sa pri týchto lacnejších veciach stáva. Samozrejme, že originál je (naj)lepšia voľba
Toto je ale specialita Meike gripov hlavne u D700, napr na D300 funguju tie iste kusy bezproblemovo, na D700 nepouzitelne. Tipujem ze ty si mal problem tiez na D700 ...
Ja by som cinanov nezatracoval su aspon malou konkurenciou pre velkych fotovyrobcov. Samozrejme nie vsetko co vyrobia moze fungovat na 100% ale to nemoze tvrdit ani od originalu. Ale ak hladas zaujimavu alternativu originalu tak NISSIN.
mam meike grip na d5100, funguje bez problemov, akurat na ten uzasny kablik (ale da sa aj bez toho). blesk by som uz neriskoval
Ja by som cinanov nezatracoval su aspon malou konkurenciou pre velkych fotovyrobcov. Samozrejme nie vsetko co vyrobia moze fungovat na 100% ale to nemoze tvrdit ani od originalu. Ale ak hladas zaujimavu alternativu originalu tak NISSIN.
Mám podobné - Najviac sa mi páčil ten popis na blesku /Di 466/ - Veľkým NISSIN JAPAN a za tým malým made in china...Ináč spokojnosť, mám aj BG Meike, bezproblémový. Mal som ale čínsky BG Travor a ten baterky vymlátil za týždeň bez nasadenia na fotoaparát.
suhlasim stebou. dnes pri foteni grip odmietal ukazovat bateriu . neslo nic zapnut . bateria po vlozeni do tela bola plne funkcna. lutujem penaazi co som don dal
Mám podobné - Najviac sa mi páčil ten popis na blesku /Di 466/ - Veľkým NISSIN JAPAN a za tým malým made in china...Ináč spokojnosť, mám aj BG Meike, bezproblémový. Mal som ale čínsky BG Travor a ten baterky vymlátil za týždeň bez nasadenia na fotoaparát.
ja mam Canon 430EX II. made in china, a je bezproblemovy
Ja mam YONGNUO YN460 a YN465 (s TTL) z dealextreme a na strobist funguju, na obcasne TTL do miestnosti tiez fajn. Ked sa este neplatilo clo/dan uz od 25€ to bol nakup ... 105$ za 2 blesky z toho jeden polointeligentny
Meike blesky (nie nesrandujem!)
Mali by to tym cinanom zarthnut... stacilo uz dost nepodarenych klonov gripov a teraz tu mame uz aj blesky.. OMG!!!
Mali by to tym cinanom zarthnut... stacilo uz dost nepodarenych klonov gripov a teraz tu mame uz aj blesky.. OMG!!!
Som s Meike naozaj spokojný...ergonomicky a na dotyk prepracované - fotí spoľahlivo (možno si vychytal zlé kusy) ale to sa pri týchto lacnejších veciach stáva. Samozrejme, že originál je (naj)lepšia voľba
Ale ak hladas zaujimavu alternativu originalu tak NISSIN.
Ale ak hladas zaujimavu alternativu originalu tak NISSIN.
105$ za 2 blesky z toho jeden polointeligentny
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa