Teoreticky by fungovat mal. Navyse ma moznost upgradu firmwaru. Pri jeho cene by som si ale radsej kupil pouzity NIkon SB-600. KOmpatibilita zarucena na 100%.
Rozhodujem sa práve medzi nimi. No našiel som tento Nissin za 100e a 600vku za 150e. A keďže to bude môj prvý blesk tak neviem neviem, či mi nepostačí ten nissin. Plánujem fotiť nejaké akcie, parties a tak. A d5100 aj tak nepracuje s bleskami boh vie ako. Čo vy na to ako odborník ?
Rozhodujem sa práve medzi nimi. No našiel som tento Nissin za 100e a 600vku za 150e. A keďže to bude môj prvý blesk tak neviem neviem, či mi nepostačí ten nissin. Plánujem fotiť nejaké akcie, parties a tak. A d5100 aj tak nepracuje s bleskami boh vie ako. Čo vy na to ako odborník ?
Definuj "Boh vie ako"
Myslim ze okrem CLS ti pojde z D5100 na SB-600 vsetko ... ale ja bliskam len v sebaobrane
Myslim ze okrem CLS ti pojde z D5100 na SB-600 vsetko ... ale ja bliskam len v sebaobrane
na CLS som myslel. Lenže brigádu mám na kúpalisku a nasledujúci týžden má byť počasie natoľko priaznivé, že budem stále doma. Takže to nevidím moc ružovo s tymi 150eurami. 100 mám momentálne, preto rozmýšlam. Ale ja riešim teraz ešte aj to, že či prejsť z d5100 na d90ku. ach jaj
Nikon D5100 a Nissin Di622
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa