Čaute, mal z Vás niekto problémy s týmto bleskom? Mne blesk blisne, ale neprejaví sa to vôbec na fotke. Raz mi to už robilo, tak som poslal komplet zostavu do nikonu...bola ešte v záruke...a prišli na to , že na blesku bolo niečo s binokulárom. Tak to opravili. Všetko ostane...telo, objektívy v pohode. Teraz sa mi to zopakovalo. Myslím, že som ešte v záruke, čo sa týka opravy...ale chcem vedieť či sa to niekomu nestalo, poprípade opakovalo, ďalej či je to nákladná oprava ak je to mimo záruku. Vďaka za Vaše skúsenosti.
ved to chod vratit. zbytocne stracas cas maturovanim nad tym preco to nejde. pri kupe blesku si zaplatil za 2 rocnu zaruku tak s tym bez tam kde si to kupil nech ti to opravia/vymenia/vratia prachy.
co to je za suciastka "niečo s binokulárom" ? blesk nie je dalekohlad
porucha je asi vo vybojke, standardny problem pri vyblyskanom blesku-teda po urcitom pocte zableskov, niekolko 10tisic, zacina to tak, ze spravne je naexponovany 1 z 3-4 zaberov
ked je to iba zblbnute, tak pomoze reset a ocistenie kontaktov, hlavne pre tych co ich chytaju spotenymi rukami a pod.
ked je to vybojka, tak iba vymena v servise, mal som take 3ks SB800, ale tie si cosi odblyskali, pomohol servis vymena
tento bleske toho vela za sebou nema.....bliskal som s nim iba doma deti....takze na 1000-5000 odhadom....a binokular sa uvadza v sprave od nikonu, ze bol opravovany..
Ak sa rovnaká chyba v záručnej dobe vyskytne 3-krát, máš nárok na odstúpenie od zmluvy (vrátenie penazí) alebo na výmenu tovaru za nový (ak sa už nevyrába, nový v rovnakej hodnote)... či tak nejako podľa zákonníka.
Nikon SB 600 problém
porucha je asi vo vybojke, standardny problem pri vyblyskanom blesku-teda po urcitom pocte zableskov, niekolko 10tisic, zacina to tak, ze spravne je naexponovany 1 z 3-4 zaberov
ked je to iba zblbnute, tak pomoze reset a ocistenie kontaktov, hlavne pre tych co ich chytaju spotenymi rukami a pod.
ked je to vybojka, tak iba vymena v servise, mal som take 3ks SB800, ale tie si cosi odblyskali, pomohol servis vymena
u tvojho je asi problem s vybojkou alebo elektronikou k nej, si myslim
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa