Mam jednu sb900 a chcem si kupit druhy blesk, rozhodnutie je sice jasne, ze ak mam na to peniaze tak sb900, ale nad sb700 rozmyslam len z dovodu toho ze ked budem fotit dakde viac tak sa zrejme nebude tak prehrievat a nezablokuje sa mi ako sb900 co ma celkom vytaca a bojim sa vypnut poistku, inac to chcem do mojho izboveho "atelieru" kde sa to prehrievat nebude (teda este sa mi to nestalo s sb900) kolko z vas ma kombinaciu silnejsi a slabsi blesk ? canonisti aj nikonisti aj ostatni ? volili ste tak kvoli peniazom ci kvoli dacomu inemu ? dakujem
suhlas. mne sa SB900 sice nikdy neprehriala ale ako druhy (a treti - predavam SB600) blesk beriem tiez SB700 - je mensia a mozem ju pouzivat ako master na D3. ovladanie a pribalene filtre ... niet co riesit
ja mam 3x sb-900 (2x z bazaru po necelych 300e) a hlavne na svadbe viem, ze ked mi hrozi prehriatie, proste len vymenim kus za kus a fotim dalej. inak je sb-28 na predaj
dakujem ludkovia ze ste sa podelili ja viem ze ked si kupim este druhy blesk tak budem chcet este aj treti ale to zase chvilku moze pockat sak nekakame peniazky kazdopadne asi zvolim tu sb700 este je aj vsade na obrazkoch k d7000 tak to bude taka dvojka, budu sa lubit
SB900 a SB700
ja mam staru D100ku a SB900
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie