Zdravim Vas priatelia, mam doma tento blesk, pracoval este na starej praktica-e, je 100% funkcny, a rad by som ho zacal pouzivat spolu s mojim C 40D. Ale ked ho nasadim do sanok, vzdy ked cvaknem, tak zablysne, ale cast fotky je uplne tmava (spodna cast). Zaujimalo by ma, ci by fungoval tento blesk, keby som ho odpalil na dialku, samozrejme vsetko by som nastavoval manualne. Dakujem za reakcie.
Zdravim Vas priatelia, mam doma tento blesk, pracoval este na starej praktica-e, je 100% funkcny, a rad by som ho zacal pouzivat spolu s mojim C 40D. Ale ked ho nasadim do sanok, vzdy ked cvaknem, tak zablysne, ale cast fotky je uplne tmava (spodna cast). Zaujimalo by ma, ci by fungoval tento blesk, keby som ho odpalil na dialku, samozrejme vsetko by som nastavoval manualne. Dakujem za reakcie.
Predpokladam, ze si pouzil cas kratsi ako X-Sync. Dialkovo ho mozes odpalovat radiovo, vid. clanok Strobist.
Pre uplnost prikladam foto, exif: cas 1/500, f 3,5, iso 250. Len ja sa obavam toho, ze mi to bude robit tieto cudne tmave pasy.
Ved ti Karol vyššie napisal, že si asi použil kratší čas ako je X-sync. Cas 1/500 to iba potvrdzuje. Predlž čas, pozri manual, možno je to 1/180 pre X-Sync.
Pre úplnosť, čítal si príspevok od Karola? Lebo ak nie, tak sa nečuduj 1/500 asi nebude to pravé v Tvojom nastavení. Tam sa pýta skôr 1/125. skús a uvidíš.
Berotron 2500D
mam doma tento blesk, pracoval este na starej praktica-e, je 100% funkcny, a rad by som ho zacal pouzivat spolu s mojim C 40D. Ale ked ho nasadim do sanok, vzdy ked cvaknem, tak zablysne, ale cast fotky je uplne tmava (spodna cast). Zaujimalo by ma, ci by fungoval tento blesk, keby som ho odpalil na dialku, samozrejme vsetko by som nastavoval manualne. Dakujem za reakcie.
mam doma tento blesk, pracoval este na starej praktica-e, je 100% funkcny, a rad by som ho zacal pouzivat spolu s mojim C 40D. Ale ked ho nasadim do sanok, vzdy ked cvaknem, tak zablysne, ale cast fotky je uplne tmava (spodna cast). Zaujimalo by ma, ci by fungoval tento blesk, keby som ho odpalil na dialku, samozrejme vsetko by som nastavoval manualne. Dakujem za reakcie.
Dialkovo ho mozes odpalovat radiovo, vid. clanok Strobist.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa