Nazdar chlapci, potreboval by som poradiť ohľadom tohto blesku. Ako je to s kompatibilitou pri tomto foťáku? Bude sa to dať odpaľovať na diaľku? Či treba mi k tomu nejaký vysielač? Chcel by som nejakú radu lebo som medzi týmito vecami začiatočník. Diki pekne
Blesk to dokaze, ale fotak to nepodporuje, az vyssie modely D90, D7000... Takze mas len moznost odpalovat radiovo a vzhladom na cenu TTL radioviek, sa budes musiet uspokojit s manualnym riadenim blesku. Pokial nepotrebujes blesk dalko, mozes pouzit TTL kabel, napr. SC-28 alebo SC-29.
no vzhľadom na to že by som chcel fotiť šport, nejaký zjazd na bicykloch v lese a tak podobne lepšie by mi bolo odpaľovať to bez káblov..takže porozmýšľam nad výmenou tela foťáku a uvidíme potom čo ďalej
no vzhľadom na to že by som chcel fotiť šport, nejaký zjazd na bicykloch v lese a tak podobne lepšie by mi bolo odpaľovať to bez káblov..takže porozmýšľam nad výmenou tela foťáku a uvidíme potom čo ďalej
Nemusis menit fotoaparat ked ide o 30€ problem.. https://www.gadgetinfinity.com/product.php?productid=17204&cat=0&page=1
Nikon D5000 + Nikon Speedlight SB-600
Odtial to som si to objednaval aj ja
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie