pekne, pekne, uz je obchodnik z teba??? DD ja ich budem objednavat, len predam v4, a uvidim aku cenu nahodis
v konecnom dosledku to bude lacnejsie ako u nich.... lebo clo neobijdes... ja som uz objednaval pre seba a kamarata asi 5 sad a stale som platil dan....
- tovar v jednej zásielke do 22 EURO - oslobodenie od cla a DPH - tovar v jednej zásielke do 150 EURO - oslobodenie od cla, DPH bude vymeraná - tovar v jednej zásielke nad 150 EURO - oslobodenie od cla a DPH sa neuplatňuje, bude vymerané
mne nedavno 153eurovy balik presiel len tak, ale zase pri 40eurovom som si zaplatil DD ono, kedy ako asi
no on pisal, ze platil clo, preto sa pytam...o dph viem, to asi budes musiet zaplatit...cactus v5 stoji asi 43€ plus posta...tak ak objednas jeden par, nemozes zaplatit dalsich 20€ clo, to je blbost sa mi zda...dph ano, ale to nemoze vijst 20€, alebo to zle pocitam?...ako to je?
Prosim vas je niekde seriozny eshop v DE alebo lepsie v AT kde by sa produkt Cactus V5 dal kupit.Na slovensku ho nikto nepredava resp.nic som nenasiel.Cena za DUO je 59.99€
nie. Auto FP potrebuje TTL prenos. Cactusy su "dumb flash" a je jedno aky blesk je ku nim pripojeny.
Tak sa rovno spytam na cenovo dostupne TTL alternativy. Poskuloval som po PHOTTIX STRATO 4V1 C6, ktory pise ze ma TTL, ale v druhom riadku je synchro cas do 1/250s.
Tak sa rovno spytam na cenovo dostupne TTL alternativy. Poskuloval som po PHOTTIX STRATO 4V1 C6, ktory pise ze ma TTL, ale v druhom riadku je synchro cas do 1/250s.
Vynikajuci je Pixel Knight TR-332 pre Canon. Do 2 tyzdnoch by mala vyst pripravovana recenzia.
na co to chces pouzit ? auto fp ti srasitcky znizuje silu zablesku so skracujucim sa casom.
na co to chces pouzit ? auto fp ti srasitcky znizuje silu zablesku so skracujucim sa casom.
Chcem cvakat na plnu dieru za jasneho svetla. Alebo vcera mi napr. zapadovky o siedmej vecer proti slnku dosvetlovane bleskom+CTO davali bezne 1/2000 aj menej. Zatial som odkazany na CLS, ale v terene chcem mat istotu v podobe radia. Zajtra dorazia Cactusy V4 a neviem ci ich rovno nepredam. Bohvie co si vymyslim a nechcem byt obmedzovany technikou.
Cactus V5
mam V5-tky doma a su uplne super.... je to to iste a mozno sa mi aj viac pacia ako PW plus II
ja ich budem objednavat, len predam v4, a uvidim aku cenu nahodis
ja ich budem objednavat, len predam v4, a uvidim aku cenu nahodis
- tovar v jednej zásielke do 22 EURO - oslobodenie od cla a DPH
- tovar v jednej zásielke do 150 EURO - oslobodenie od cla, DPH bude vymeraná
- tovar v jednej zásielke nad 150 EURO - oslobodenie od cla a DPH sa neuplatňuje, bude vymerané
mne nedavno 153eurovy balik presiel len tak, ale zase pri 40eurovom som si zaplatil
ono, kedy ako asi
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa