Rozmyslam na kupou tohto setu http://gadgetinfinity.com/product.php?productid=17491&cat=339&page=1 , 134 + 50 eur - blesk+stativ+cactus V4 set odpalovaky+ softbox. Podla mna je to celkom dobra ponuka. Co si o tom myslite? Vzali by ste to ak by ste ak by ste hladali cenovo vyhodnu ponuku?
sice som to na ich webe nenasiel, ale predpokladam ze su mimo eu. tak treba mysliet na pripadne clo a dph, pokial to nebude oznacene ako gift. Plati sa aj z postovneho (co je trosku paradox, ale co uz). Aj ked neviem presne do ktorej polozky v colnom sadzobniku by to zaradili, kedze je to mix
134 € super suma. Len co som pocul tak uz vraj postovne je z tej stranky strastne drahe
ak sa nemylim tak postovne je tam cca 40eur, čo teda naozaj nieje malo. odporučam si niekoho dalsieho najst, čo by si chcel niečo z tadial objednať... usestrite tak teda na postovnom...
To postovne je 50 dolarov a este ked z celkovej sumy vyrubia clo, tak ma to vyjde hadam aj na 250 €. Niekto nejaky napad na podobnu kupu? Teda manual blesk+softbox+...??? Jednotlivo alebo naraz?
To postovne je 50 dolarov a este ked z celkovej sumy vyrubia clo, tak ma to vyjde hadam aj na 250 €. Niekto nejaky napad na podobnu kupu? Teda manual blesk+softbox+...??? Jednotlivo alebo naraz?
ebay.de - z nemecka nieje poštovne až tak drahe, da sa kupiť často velmi vyhodne.
mna napada taka vec, kup si YOUNGO blesk, kup si soft box, nejaky PT-04 odpalovac aj primac k tomu a stativ kupis na SVK tamto vsetko mas blesk cca 35e + softBo 40e+ radio odpal cca 15e a postovne do 10e a nikdy som este neplatil CLO, ani DPH a bral som to vsetko cez ebay.com. ak chces, napis sukromku a poslem ti predajcu s ktorym mam fajn skusenost
Cactus Softbox set
Vopred dakujem
tamto vsetko mas blesk cca 35e + softBo 40e+ radio odpal cca 15e a postovne do 10e a nikdy som este neplatil CLO, ani DPH a bral som to vsetko cez ebay.com. ak chces, napis sukromku a poslem ti predajcu s ktorym mam fajn skusenost
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa