Zaujimalo by ma, ci sa uz niekto z vas stretol s tymto bleskom na uzemi slovenskej republiky a ak ano, tak kde? Uz dlhsi cas mam totizto o tento blesk zaujem a snazim sa ho zohnat kade tade po internete, no neuspesne. Obcas sa ukaze na ebayi, ale tam je do 5minut predany za nekrestansku sumu. Mozno sa dokonca niekomu z vas vala doma po skrini alebo u rodicov na chalupe a rad by sa ho zbavil... Ocenil by som aj kontakt na kamenne predajne vykupujuce staru fototechniku, kde by bolo mozne zavolat a informovat sa...
Slovensko a Sunpak 120j
Zaujimalo by ma, ci sa uz niekto z vas stretol s tymto bleskom na uzemi slovenskej republiky a ak ano, tak kde? Uz dlhsi cas mam totizto o tento blesk zaujem a snazim sa ho zohnat kade tade po internete, no neuspesne. Obcas sa ukaze na ebayi, ale tam je do 5minut predany za nekrestansku sumu. Mozno sa dokonca niekomu z vas vala doma po skrini alebo u rodicov na chalupe a rad by sa ho zbavil...
Ocenil by som aj kontakt na kamenne predajne vykupujuce staru fototechniku, kde by bolo mozne zavolat a informovat sa...
t.
Toto by malo byt nieco podobne, ale drahe:
http://www.qtm.com/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=174
keko nerozumiem otazke
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie