Fórum » Blesky

Meike CP-E4 battery pack

H1tM4nCoRp
2011-05-19 00:01:34+02
Ahojte, už dávno som videl originálnu extrenú baterku k 580EXII .
Trošku som po tom dnes googlil a našiel som túto kopiu od meike
( http://www.mini-max.sk/product/default/1812 )

Otázka znie že ci sa naozaj rapídne zvačsuje rychlost dobijania blesku ako tvrdia, mate niekto skusenosti?

Ako pozerám píšu niečo ohladne prichytenia o telo - vidím na fotkach len dieru, nie šróbik.

Jozef Peniak
redakcia ephoto.sk 2011-05-19 08:27:44+02
príspevok od: H1tM4nCoRp
Ahojte, už dávno som videl originálnu extrenú baterku k 580EXII .
Trošku som po tom dnes googlil a našiel som túto kopiu od meike
( http://www.mini-max.sk/product/default/1812 )

Otázka znie že ci sa naozaj rapídne zvačsuje rychlost dobijania blesku ako tvrdia, mate niekto skusenosti?

Ako pozerám píšu niečo ohladne prichytenia o telo - vidím na fotkach len dieru, nie šróbik.
Kubo hlavne začni chodiť viacej do školy možme sa tam o tom porozprávať

Časy dobíjania sa ti podstatne skrátia, hlavne na akcii nemusíš meniť baterky lebo to vydrží celý den, a kup si ked už ti to treba ten originálny grip už len kvoli tomu, že tam ide 8 AA bat. Problém je ze 580 EX II sa ti s tým packom (aj origo) môže prehriať a zhorieť (skor či neskor ale to riziko tam je) čiže to potom treba používať rozumne napr. na 1/2 výkon alebo mu dať občas prestávku aby si nepálil ako blázen. okrem toho treba mať4x baterku v blesku ešte.

lacikam
2011-05-20 00:55:52+02
Ahoj, mám Nikon SD 9 battery pack. Používam s SB900. Battery pack je na osem batérií v dvoch okruhoch. BP sa dá pripevniť na fotoaparát zospodu - na mieste, kde je statívový závit - k tomu dodávanou skrutkou. Tiež sa dá nosiť v púzdre na opasku - dodávané štandardne. Kábel je k BP pripevnený napevno, to jediné vnímam ako mínus. Inak všetko ostatné je pravda. V blesku musia byť batérie tiež - tak ako za normálnej prevádzky bez BP - tie batérie riadia elektroniku blesku. Výdrž pri prevádzke s BP = s BP vyfotíš celú akciu bez výmeny batérií, dobíjanie je enormne rýchle - aj pri opakovanom záblesku na plnom výkone je dobite do dvoch sekúnd. Stále.

Strana 1 z 1

Inzercia