mam nejaky problem fotil som dnes asi 250 zaberou a neskor som vsimol ze neodpaluje neviete mi niekto poradit mozno som len nieco zablokoval teda dufam ,medzi sebou komunikuju len neodpaluje dakujem.
Tak z tohto sa nedokazem vysomarit a tym padom ani poradit. Skus to formulovat este raz a viac detailov o tom, ako si vlastne fotil, s cim, nastavenia atd. Cim viac tym lepsie.
podrobnejsie.nastavenie iso 250-640,TTL,a DIFUZER a potom odrazova karticka-fotak nikon D90blesk SB 800 Objektiv Nikor 50-1,4AFS-G dakujem za koment
Blesk je vcelku jednoduche zariadenie. Pokial ma dobre baterie, potvrdi to diodou. Potom staco stlacit to rozsvietene tlacidlo a on sa pdpali. Pokial nie je pokazeny. Ak odpali, nasadis ho na fotak a skusis odpalit, napr. v M (skus cas do 1ú200 s.). Pokial neblisne a s kontrolnym tlacitkom blisol, je problem v kontaktoch, alebo synchronizacii zavierky. Tak ako tak je to pokazene a patri to do servisu.
dioda ukazuje ze je pripraveny ale neblyska ked uz ta otravujem tak my prosim porad nejaky servis a asi kolko stoji vybojka cca. dakujem
A opat to tu mame znova, dufam, ze sa nenahnevas, ale kedy tu uz konecne zacnete mysliet samostatne. Mas tu oficoalne stranky Nikonu, kde sa da predpokladat, ze bude zverejnena adresa aj kontakt servisu. Nepredpokladam, ze niekto z nas je tu servisny technik Nikonu. Vybojka je len mnou odhadovana chyba, moze to byt ale aj nieco ine. To ale zistia jedine!!! v servise a jedine oni ti potom mozu povedat presnu cenu. Dovtedy su to jedine dohady. Co sa stalo mne, nemuselo sa stat tebe.
SB 800
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa