Ahojte, dostal sa mi do rúk blesk Panasonic DMW-FL360. Je to prvý externý blesk čo mám (nie je môj ,je požičaný) a nevyznám sa moc. Mám Nikon D3100. Chcem sa spýtať či bude fungovať odpaľovanie z tela... nechcem aby volačo prehorelo,lebo aj také som niečo čítal... máte niekto skúsenosť s týmto prípadom?
V manuálnom režime bude fungovať, dokonca aj FP mód, ale intenzitu si musíš nastaviť sám.
teda budem ho môcť odpalovať aj z tela? Fakt som blbý z toho lebo stale ma trápi že iný vyrobca ... niekde som čítal že treba kupiť redukciu keď je iná značka... diki moc
Panasonic si chráni svoje technológie.Takže kontabilita z inou značkou skôr nie ako áno. Tak ako ti písal Pauile-možno ti nejako bude fungovať, ale určite nie zo všetkým čo v sebe má. Iba obmedzené funkcie aj to nie na 100%. To iste je z objektívmy,sklo od Lumixu ťažko nasadíš na Nikon,a ako bude či nebude fungovať, to je otázne.
Panasonic blesk s Nikonom
http://www.iolympus.cz/olympus-old/produkty/digital/navody/_various/FL-36.htm
Tak ako ti písal Pauile-možno ti nejako bude fungovať, ale určite nie zo všetkým čo v sebe má.
Iba obmedzené funkcie aj to nie na 100%. To iste je z objektívmy,sklo od Lumixu ťažko nasadíš na Nikon,a ako bude či nebude fungovať, to je otázne.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa