Fórum » Blesky

blesk Pentax AF-360 fgz

oration
2011-11-02 10:20:58+01
Zdravim,
mam problem s nastavenim externeho blesku pentax. Neviem ako podarilo sa mi pustit TTL rezim, je to automatika od P-TTL. Chcel by som spät P-TTL ale neviem ako to prepnut. Mam len anglicky manual, no skusal som aj podla neho ale nejde to pustit spät. Ak je tu nejaky majitel tohto blesku bol by som povdacny za rady.

bonifacko
2011-11-02 12:43:25+01
príspevok od: oration
Zdravim,
mam problem s nastavenim externeho blesku pentax. Neviem ako podarilo sa mi pustit TTL rezim, je to automatika od P-TTL. Chcel by som spät P-TTL ale neviem ako to prepnut. Mam len anglicky manual, no skusal som aj podla neho ale nejde to pustit spät. Ak je tu nejaky majitel tohto blesku bol by som povdacny za rady.
Skus sa popytať tu: http://pentaxfriends.eu/index.php. Jaj mam 58 AF2, takže neporadim. Mal som 3/4 roka 58 AF1 a tiež pohyb v menu bol komplikovanejši ako v 58 AF2. Zrejme je to vlastnost tychto nižších modelov.

majan
2011-11-02 14:43:43+01
Skus precistit kontakty. Mal som podobny problem (k20d + 540fgz). V poslednej dobe sa obcas prepinal do TTL rezimu. Po precisteni je znova vsetko OK.

oration
2011-11-02 15:29:35+01
Len to, ze ja ho mam v kombinacii s nikonom, aj ked komunikacia je bezproblemva. Napytajte sa preco mam na nikone blesk pentax bol cez znameho z obchodu za super cenu, kupil by som dva ... to ze mi do teraz fungoval bez problemu, neviem preco to je v tomto rezime teraz ...
DUVES: ano, pohyb v menu je zlozity dost, mozem len suhlasit

oration
2011-11-02 15:38:12+01
precistil som to no ale nepomohlo, mam pocit, ze sa to preplo kes som ho napojil na moju kinofilmovu minoltu

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()