Ide si niekto kupovat cez Ebay v blizkej buducnosti? YN 460 II. Na Slovensku sa v bazaroch neda kupit... Iba YN 560 za 100€ - je to vela? YN 460 sa pohybuje okolo 50-55€ co je dost. Medzi riadkami nepredava tu niekto spominane blesky?
ked to chces iba na strobist a uz mas niaky main blesk... tak je zbytocne kupovat 560tku... Ak to chces ako main blesk tak je zbytocne kupovat hociaky cinsky blesk.... Ja som kupil YN460 II za 40 aj s postovnym a bez cla cez ebay pred rokom. Zatial spokojny.
zdravim. Ja mam dva YN460 uz cez rok a som plne spokojny,pouzivam ich pri strobist. Ako main mam ale SB600. Ak mate zaujem,nerobi mi problem vam objednat ten blesk z ebay.
Ja som vyhral raz Metz AF-50 je to super blesk s High Speed Synchronization, E-TTLkom, jednoducho celkovo skvelý blesk. Kúpil som si ku tomu do páru aj YN 560, spoko. Používal som ho ako sekundárny blesk na fotenie potrétov (nasvietenie pozadia, atd), mega spoko! YN 560 je fajný blesk, pomer cena / výkon je 1:100. Kupoval som ho cez nejaky TOMTOP z ebayu, zadarmo poštovné, za nejakých cca 50€, síce na papieri z pošty prišlo že zásielka poškodená ale bola len natrhnutá obálka. Má skvelé jednoduché ovládanie, na učenie priam ako stvorený. Raz sa mi ho podarilo celý zatopiť energeťákom. Funguje dodnes.... Metz má lepšie funkcie, na rovnakých baterkách má kratšie nabíjacie časy a vydrží viac zábleskov ako čína no zas čína mi príde "built" kvalitou na tom lepšie. YN 560 odporúčam každému, kto chce primerane muziky za veľmi priaznivú cenu!
tiez sa pripajam k YN 560 mam ho dlho a ani jedno sklamanie a teraz som k nemu objednaj druhy tez yn 560 ma vysky vykona nizku cenu, kto potrebuje manulany belsk nieje lepsi..
je tento externy blesk vhodny aj na bezne fotenie v interieri? vystacim si s nim?
aj so 460 si vystacis 560 ma GN 58 cize pohoda.. Ja ho poziva do sofboxu v interieri aj exteriery a nemam problem a len malokedy ho mam na 1/2 vykon a to nehovorim o 1/1 (plnom vykone) vascinou bliskam na 1/16 - 1/4 vykone a to aj v exteriery kde treba prebit denne svetlo. V interieri max az az..
ani biele stropy nepotrebujes - vykon ma poriady..
neviem si predstavit zakazdym, ked zmenim vzdialenost od fotografovaneho objektu v hlave prepocitavat a manualne prestavovat vykon blesku ..do stropu blyskat s plnym manualom OK, to robim aj ja, ale niekedy je TTLko k nezaplateniu
neviem si predstavit zakazdym, ked zmenim vzdialenost od fotografovaneho objektu v hlave prepocitavat a manualne prestavovat vykon blesku ..do stropu blyskat s plnym manualom OK, to robim aj ja, ale niekedy je TTLko k nezaplateniu
To to - TTL. Osobne si myslím, že je vhodnejšie si priplatiť pár € za Yongnuo YN-468 II ktorý TTL ovláda a naposledy som ho kupoval za cca 70€ priamo od výrobcu. Skúsenosti s ním zatiaľ veľmi pozitívne. YN 460 II jedine ako externý blesk na strobist, teda druhý, tretí, n-tý blesk. Teda pokiaľ nie si masochista
To to - TTL. Osobne si myslím, že je vhodnejšie si priplatiť pár € za Yongnuo YN-468 II ktorý TTL ovláda a naposledy som ho kupoval za cca 70€ priamo od výrobcu. Skúsenosti s ním zatiaľ veľmi pozitívne. YN 460 II jedine ako externý blesk na strobist, teda druhý, tretí, n-tý blesk. Teda pokiaľ nie si masochista
tak tak, pripadne novy YN 565 za 110eur, co je vlastne 560ka obohatena TTLkom (aj bezdrotovym), jedine co mu chyba je HSS ale bez toho sa da zit
Ide si niekto kupovat cez Ebay v blizkej buducnosti? YN 460 II. Na Slovensku sa v bazaroch neda kupit... Iba YN 560 za 100€ - je to vela? YN 460 sa pohybuje okolo 50-55€ co je dost. Medzi riadkami nepredava tu niekto spominane blesky?
Ebay - YN 460 II
YN 560 je fajný blesk, pomer cena / výkon je 1:100. Kupoval som ho cez nejaky TOMTOP z ebayu, zadarmo poštovné, za nejakých cca 50€, síce na papieri z pošty prišlo že zásielka poškodená ale bola len natrhnutá obálka.
Má skvelé jednoduché ovládanie, na učenie priam ako stvorený. Raz sa mi ho podarilo celý zatopiť energeťákom. Funguje dodnes....
Metz má lepšie funkcie, na rovnakých baterkách má kratšie nabíjacie časy a vydrží viac zábleskov ako čína no zas čína mi príde "built" kvalitou na tom lepšie.
YN 560 odporúčam každému, kto chce primerane muziky za veľmi priaznivú cenu!
Osobne si myslím, že je vhodnejšie si priplatiť pár € za Yongnuo YN-468 II ktorý TTL ovláda a naposledy som ho kupoval za cca 70€ priamo od výrobcu. Skúsenosti s ním zatiaľ veľmi pozitívne.
YN 460 II jedine ako externý blesk na strobist, teda druhý, tretí, n-tý blesk. Teda pokiaľ nie si masochista
Osobne si myslím, že je vhodnejšie si priplatiť pár € za Yongnuo YN-468 II ktorý TTL ovláda a naposledy som ho kupoval za cca 70€ priamo od výrobcu. Skúsenosti s ním zatiaľ veľmi pozitívne.
YN 460 II jedine ako externý blesk na strobist, teda druhý, tretí, n-tý blesk. Teda pokiaľ nie si masochista
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa