chcel by som sa surne opýtať, že na mojom Nikon-e D90 sa mi pred nedávnom pokazil blesk na fotoaparáte. a keby som pripojil ku nemu (napr.): SB700 bude SB700stovka plne fungovať?
chcel by som sa surne opýtať, že na mojom Nikon-e D90 sa mi pred nedávnom pokazil blesk na fotoaparáte. a keby som pripojil ku nemu (napr.): SB700 bude SB700stovka plne fungovať?
vyskusaj v niektorom obchode, popr si najdi (aj na ephote) niekoho v tvojom okoli kto ho ma, mozno by bol ochotny. Ale aj tak pochybujem, plnohodnotna praca to nebude kedze systemove blesky (do SB 700) potrebuju aby vstavany blesk blysol...pokial by si ho chcel vyuzit externe..nie priamo na fotaku nasadeny... V kazdom pripade ked si ho kupis a bude to fungovat, budes aj tak nasraty a das si to opravit pretoze budes tym obmedzovany.
vyskusaj v niektorom obchode, popr si najdi (aj na ephote) niekoho v tvojom okoli kto ho ma, mozno by bol ochotny. Ale aj tak pochybujem, plnohodnotna praca to nebude kedze systemove blesky (do SB 700) potrebuju aby vstavany blesk blysol...pokial by si ho chcel vyuzit externe..nie priamo na fotaku nasadeny... V kazdom pripade ked si ho kupis a bude to fungovat, budes aj tak nasraty a das si to opravit pretoze budes tym obmedzovany.
cital si vlastne o co mu ide? on ho nechce odpalovat na dialku ale z tela
Amen to vie lepšie ako ty, čo Ťa bude srať......poradil však brutálne... Zober multimeter , opri o stredový kontakt voči kolajnici a pri spustení by sa ti am malo vygenerovať nejaké napätie...akej hodnoty by malo byť si naogoogluj, mne sa nechce....
aha takže keby som chcel použiť blesk na osvetlenie zboku, zozadu atd proste že nebude nasadený na fotoaparáte tak nepôje, pretože potrebuje aby vstavany blesk blysol? dobre som pochopil?
aha takže keby som chcel použiť blesk na osvetlenie zboku, zozadu atd proste že nebude nasadený na fotoaparáte tak nepôje, pretože potrebuje aby vstavany blesk blysol? dobre som pochopil?
ano..musel by si si dokupit taku vec(neviem ako sa to vola..myslim ze radiovy odpalovac ) a to stoji tak okolo tych 100 eur...teda aj taka moznost existuje
cital..a teraz som mu akoze poradil zle? alebo som mu vlastne nemal povedat ze aj tak nebude spokojny...v podstate je moja rada k nicomu ked on sa na tu konkretnu vec nepytal pretoze nevedel?
ano..musel by si si dokupit taku vec(neviem ako sa to vola..myslim ze radiovy odpalovac ) a to stoji tak okolo tych 100 eur...teda aj taka moznost existuje
a keby som napojil SB900 tak by to už malo isť? kedže si písal že blesky DO sb700 potrebuju aby vstavaný blesk blysol
cital..a teraz som mu akoze poradil zle? alebo som mu vlastne nemal povedat ze aj tak nebude spokojny...v podstate je moja rada k nicomu ked on sa na tu konkretnu vec nepytal pretoze nevedel?
ked ide už o toto bol by som ocenil keby sa dalo odpalovať aj na dialku aj z fotoaparátu..
a keby som napojil SB900 tak by to už malo isť? kedže si písal že blesky DO sb700 potrebuju aby vstavaný blesk blysol
to som sa nevedel v skratke vyjadrit...mohol by si pripojit aj 700 a jednu 700 mat mimo ale zas by si prisiel o moznost mat dva blesky mimo a jeden vstavany+. 900 vie to ze nemusi blysnut ked je napojena na fotak a ostatne blyskaju...700(napojena na fotak) alebo vstavany blyskat musia aby blyskali aj ostatne mimo fotaku..ja som ti chcel len povedat ze by si prisiel o tuto moznost mat ho externe
vstavany blesk musi blisknut aby odpalil ostatne externe blesky. pokial nechces pouzivat kabel. ak teda nechas 900 na tele tak ti to pojde,ale ak ich das mimo tela tak nie.
nemyslim ze je to zla rada. tie blesky nie su zrovna lacna zalezitost a vysolit zan prachy a vyuzivat len cast funkcii moze sklamat. radsej s tym pocitat vopred
nemyslim ze je to zla rada. tie blesky nie su zrovna lacna zalezitost a vysolit zan prachy a vyuzivat len cast funkcii moze sklamat. radsej s tym pocitat vopred
vim ocom pisem mam sb700 a aj sb600 sb900 som predal lebo som ju skoro uvaril. alebo kupit nejaky kaktus
Nikon D90 pokazený vstavaný blesk
Ale aj tak pochybujem, plnohodnotna praca to nebude kedze systemove blesky (do SB 700) potrebuju aby vstavany blesk blysol...pokial by si ho chcel vyuzit externe..nie priamo na fotaku nasadeny...
V kazdom pripade ked si ho kupis a bude to fungovat, budes aj tak nasraty a das si to opravit pretoze budes tym obmedzovany.
Ale aj tak pochybujem, plnohodnotna praca to nebude kedze systemove blesky (do SB 700) potrebuju aby vstavany blesk blysol...pokial by si ho chcel vyuzit externe..nie priamo na fotaku nasadeny...
V kazdom pripade ked si ho kupis a bude to fungovat, budes aj tak nasraty a das si to opravit pretoze budes tym obmedzovany.
Zober multimeter , opri o stredový kontakt voči kolajnici a pri spustení by sa ti am malo vygenerovať nejaké napätie...akej hodnoty by malo byť si naogoogluj, mne sa nechce....
a to stoji tak okolo tych 100 eur...teda aj taka moznost existuje
a to stoji tak okolo tych 100 eur...teda aj taka moznost existuje
900 vie to ze nemusi blysnut ked je napojena na fotak a ostatne blyskaju...700(napojena na fotak) alebo vstavany blyskat musia aby blyskali aj ostatne mimo fotaku..ja som ti chcel len povedat ze by si prisiel o tuto moznost mat ho externe
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa