Potreboval by som helpnut s vyberom blesku na NIKON D90 som amater a buducnosti chcem vyuzit blesk an portrety ludi a svadby a neviem sa rozhodnut medzi SB-700 alebo Nissin Di866 Mark2 Nikon alebo metz ale neviem akym dakujem za radi a komentare
Potreboval by som helpnut s vyberom blesku na NIKON D90 som amater a buducnosti chcem vyuzit blesk an portrety ludi a svadby a neviem sa rozhodnut medzi SB-700 alebo Nissin Di866 Mark2 Nikon alebo metz ale neviem akym dakujem za radi a komentare
ak mas vo vybere original ber original nikon, nissin je ryza... (alebo nudle http://www.nissinfoods.com/ )
dakujem teda mno nissin mi vravel kamos fotograf ze su super vyrobca robi dobre pre nikon tak som sa aj cudoval a vravim urciet sa nedam nachytat a pockam si na vyjadrenia inych
ja mám Metz 50 AF-1 na mojej D300s a vôbec žiadny problém, myslím, že spraví tú istú prácu čo aj SB-700. Kúpil som ho asi pred rokom a pol kvôli tomu, že nebolo na originál nikon.
dakujem teda mno nissin mi vravel kamos fotograf ze su super vyrobca robi dobre pre nikon tak som sa aj cudoval a vravim urciet sa nedam nachytat a pockam si na vyjadrenia inych
Pokial ho budes vyuzivat pravidelne, tak SB-700, pokial sporadicky tak by som bral Metz (aj ho mam 44 AF-1). Metz ma stal 150Eur, slape ako hodinky vratane Slave modu cez interny blesk...ja som proste velmi spokojny.Mam ho na D90.
Mam aj Metz 48 a SB900. Mezt slape bez jedineho problemu cele roky, SB900 tiez. K Nikonu ale patri Nikon Ak mas prachy, ber SB700. Vsetky blesky co si spomenul ma aj CLS (Metz 50 (48) ale iba ako prijimac). Mal som aj Metz 56 (tusim) a ten mi v TTL strasne podexponovaval na D80.
SB 700 - ked stačí mne aj Karolovi bude aj tebe má geniálne ovládanie, prísluško aj funkcie čo v praxi oceníš viacej ako trochu nižšiu cenu nissinu
SB 700 - ked stačí mne aj Karolovi bude aj tebe má geniálne ovládanie, prísluško aj funkcie čo v praxi oceníš viacej ako trochu nižšiu cenu nissinu
A co SB 700 vs SB 910 . Vdaka vopred za odpoved, Jozi. Stale plati SB 700? Ci ako niekto spominal radsej dve 700 ako jednu 900, to tu ale nebola este SB910-tka
A co SB 700 vs SB 910 . Vdaka vopred za odpoved, Jozi. Stale plati SB 700? Ci ako niekto spominal radsej dve 700 ako jednu 900, to tu ale nebola este SB910-tka
tak, radsej jednu SB700 ako dve S900
ja mám teraz aj SB910 a tá trošku preexponováva v porovnaní s SB700. S SB700 fotím radšej nejako som na ňu viac zvykol, výkon mi stačí, keď nie nasadzujem SB910 ale to sa mi ešte nestalo. Ale zas na strobistovanie ujde aj tá S910 keď nič iné nie je
Mne zajtra pride SB700. Vela som cital a 700tka mi vychadza ako dobra volba k D5100. Bude to moj prvy blesk, tak som velmi zvedavy ako pochodim SB910 sa mi zda predrazena, lepsie povedane pre moje ucely zbytocna.
Mne zajtra pride SB700. Vela som cital a 700tka mi vychadza ako dobra volba k D5100. Bude to moj prvy blesk, tak som velmi zvedavy ako pochodim SB910 sa mi zda predrazena, lepsie povedane pre moje ucely zbytocna.
SB910 je lacná, druhá vec je že ten výkon ti podla mna chýbať nebude
pamätám si keď som kupoval SB800 za 18 000 SK ťažko zarobených...
ja mám teraz aj SB910 a tá trošku preexponováva v porovnaní s SB700. S SB700 fotím radšej nejako som na ňu viac zvykol, výkon mi stačí, keď nie nasadzujem SB910 ale to sa mi ešte nestalo. Ale zas na strobistovanie ujde aj tá S910 keď nič iné nie je
chcem sa opytat. mam SB700 a pri zapnuti pocut ako zavrci cosi vo vnutri. je to normalne alebo to je nejaka chyba. zda sa mi ze to nerobilo. alebo som si to len neuvedomil?
Aky zvolit blesk na NIKON D90
Prečo uvažuješ o Nissin Di866 Mark2 ?
Inak je sranda vidiet d60 a na nej sb 910
Kvalita pokročila aj u niektorých čínskych výrobcov ale tie by som nedoporučoval vôbec
Je to hop alebo trop.
Inak je sranda vidiet d60 a na nej sb 910
pamätám si keď som kupoval SB800 za 18 000 SK ťažko zarobených...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa