Nazdar, Potrebujem vašu pomoc . Kupil som si dialkovy odpalovac z ebay.com a neviem preco, ale ked ju nasadim do sanok fotaku, tak mi neodpali blesky. Cize odpali, ale len v tedy, ked prepojim aj s kablom. Asi mam nieco zle nastavene vo fotaku, len neviem zistiť co. Uz som 2x precital aj navod k fotaku, aj som hladal na internete, ale bez vysledku. Poprosim o radu. Ďakujem
Nazdar, Potrebujem vašu pomoc . Kupil som si dialkovy odpalovac z ebay.com a neviem preco, ale ked ju nasadim do sanok fotaku, tak mi neodpali blesky. Cize odpali, ale len v tedy, ked prepojim aj s kablom. Asi mam nieco zle nastavene vo fotaku, len neviem zistiť co. Uz som 2x precital aj navod k fotaku, aj som hladal na internete, ale bez vysledku. Poprosim o radu. Ďakujem
A keby si tak napísal, čo si to kúpil, myslíš že by z Teba ubudlo?
Pozri si, ci nahodou nemas nastavene zablkovanie odpalu blesku. dialsa moznost je, ze to nemas poriadne nasadene, kedze ide o 5 eurove odpalovaky, tak sa moze stat, ze kontakty nezasadaju uplne dokonale a skus precistit kontakty ako na odplovaku tak i na prijimaci.
Pokial to nepomoze, tak tam mas nejaky kontakt odpaleny na prijimaci
Už som to vyriesil. Problem bol a je v tom, ze mi kontakty nesedia. Lebo ked odpalovac potlačim, alebo v predu nadvihnem , tak mi bez problemov odpaluje. Budem musit bud podopriet so zapalkamy , alebo budem pouzivat kabel. V podstate je to jedno, nebudem to kvoli tomu posielat spat. Ďakujem za rady. Prajem dobre svetlo....
Flash Triger a Canon EOS 7D
Potrebujem vašu pomoc
Kupil som si dialkovy odpalovac z ebay.com a neviem preco, ale ked ju nasadim do sanok fotaku, tak mi neodpali blesky. Cize odpali, ale len v tedy, ked prepojim aj s kablom. Asi mam nieco zle nastavene vo fotaku, len neviem zistiť co. Uz som 2x precital aj navod k fotaku, aj som hladal na internete, ale bez vysledku.
Poprosim o radu.
Ďakujem
Potrebujem vašu pomoc
Kupil som si dialkovy odpalovac z ebay.com a neviem preco, ale ked ju nasadim do sanok fotaku, tak mi neodpali blesky. Cize odpali, ale len v tedy, ked prepojim aj s kablom. Asi mam nieco zle nastavene vo fotaku, len neviem zistiť co. Uz som 2x precital aj navod k fotaku, aj som hladal na internete, ale bez vysledku.
Poprosim o radu.
Ďakujem
dialsa moznost je, ze to nemas poriadne nasadene, kedze ide o 5 eurove odpalovaky, tak sa moze stat, ze kontakty nezasadaju uplne dokonale
a skus precistit kontakty ako na odplovaku tak i na prijimaci.
Pokial to nepomoze, tak tam mas nejaky kontakt odpaleny na prijimaci
Ďakujem za rady.
Prajem dobre svetlo....
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie