nevie niekto v com moze byt problem? Blesk je plne funkcny vsetko funguje aj svieti, ze je nabyty no blek neblika... Prva vec, ze odysla vybojka, kupil som novu vcera vymenil a blesk stale neblika...???? neviete co s tym moze byt? Vyboja vymenena... Pripadne poradte servis kde by mi to spravili.. DAKUJEM
Vcera som fotil studiu a nefungoval mi odpalovac, potom som si posmenul, ze som naposledy fotil wild a ked mi priletel plachy rybarik, tak som v menu vypol flash firing. Vyskusaj test tlacitko na blesku (cervena ledka) a ked nebude fungovat, tak s nim treba ist do servisu.
".... po kutilskej vymene vybojky" som uz nedocital
mozno s vybojkou odisla aj poistka, pozrel som video http://www.youtube.com/watch?v=eXrTmvW6h3Q ale poistku som tam nezbadal, mozno je v spodenej casti ....
Vybojka je ta posledna vec co sa moze v blesku pokazit,zacal si od zleho kpnca... Dalsia vec,je dosť mozne ze je vadne VN trafo,vec co sa serie asi najcastejsie,potom mozno vyschol kondenzator,co je sice za tak kratku dobu malo pravdepodobne ale bie nemozne. No a nakoniec,je to uz dost komplikovane zariadenie riadene procesorom,teda tam sa moze posrat kvantum veci,,dnes by som si na takuto opravu netrufol uz ani ja... Takze ostava co...?
Vybojka je ta posledna vec co sa moze v blesku pokazit,zacal si od zleho kpnca... Dalsia vec,je dosť mozne ze je vadne VN trafo,vec co sa serie asi najcastejsie,potom mozno vyschol kondenzator,co je sice za tak kratku dobu malo pravdepodobne ale bie nemozne. No a nakoniec,je to uz dost komplikovane zariadenie riadene procesorom,teda tam sa moze posrat kvantum veci,,dnes by som si na takuto opravu netrufol uz ani ja... Takze ostava co...?
Zdravim, uz si vyriesil ten problem s bleskom? Mne sa akurat stalo nieco podobne... vsetko na blesku funguje (tlacitka, display, baterky su OK, aj fotak nan reaguje) akurat neblyska... kde si to dal servisovat?
Skus ešte trochu potrápiť uja Googla,keď sa mne pokazil blesk tak som guglil asi tri hodiny,kým som sa strafil do správneho názvu návodu na opravu.keď vieš dobre anglicky tak to nemusí trvať tak dlho.
Skus ešte trochu potrápiť uja Googla,keď sa mne pokazil blesk tak som guglil asi tri hodiny,kým som sa strafil do správneho názvu návodu na opravu.keď vieš dobre anglicky tak to nemusí trvať tak dlho.
Utrhnutý plošný spoj.Voľným okom nebolo nič vidieť.Spoj sa uthol po páde z výšky asi 15 cm.Za tie tri hodinysom našiel tri typy na poruchu,správny bol až ten štvrtý.
Canon 580EX II nebliska ani po kutilskej vymene vybojky
nevie niekto v com moze byt problem? Blesk je plne funkcny vsetko funguje aj svieti, ze je nabyty no blek neblika... Prva vec, ze odysla vybojka, kupil som novu vcera vymenil a blesk stale neblika...???? neviete co s tym moze byt? Vyboja vymenena... Pripadne poradte servis kde by mi to spravili.. DAKUJEM
mozno s vybojkou odisla aj poistka, pozrel som video http://www.youtube.com/watch?v=eXrTmvW6h3Q
ale poistku som tam nezbadal, mozno je v spodenej casti ....
uz si vyriesil ten problem s bleskom? Mne sa akurat stalo nieco podobne... vsetko na blesku funguje (tlacitka, display, baterky su OK, aj fotak nan reaguje) akurat neblyska... kde si to dal servisovat?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa