Prosim info. Pozadujem superkvalitne fotky s velkou hlbkou ostrost a, fotim vacsinou prirodu. Je na tento ucel lepsi Nikon D600, alebo Panasonic GH3 ? S akym objektivom ? Dik.
Prosim info. Pozadujem super kvalitne auto s maximalnym zrychlenim a, jazdim vacsinou okruhy. Je na tento ucel lepsie Audi S6 alebo Golf GTi. S akymi gumami? Dik.
Prosim info. Pozadujem super kvalitne auto s maximalnym zrychlenim a, jazdim vacsinou okruhy. Je na tento ucel lepsie Audi S6 alebo Golf GTi. S akymi gumami? Dik.
a inac zavinac, nedovolil by som si tvrdit ze GH3 (Fabia RS) je sracka ... je to len iana vahova kategoria, vhodna na ine ucely ...
... alebo sa mylim a fotim v poslednom case vacsinou len srackami ...
http://en.wikipedia.org/wiki/Hyperbole
"Hyperbole is the use of exaggeration as a rhetorical device or figure of speech. It may be used to evoke strong feelings or to create a strong impression, but is not meant to be taken literally."
ach jaj....tusim sa tu normalnej odpovede nedockam.......takze skusim este raz......ak sa nevenujem profesionalne fotografovani, ale uplne niecomu inemu a chcem si priniest z mojich vyletov naozaj kvalitne fotky, je D600 zbytocnym luxusom, alebo nie? Ma tento fotak zmysel pri fotografovani krajiny do JPEG ? Dik za radu profika.
"Hyperbole is the use of exaggeration as a rhetorical device or figure of speech. It may be used to evoke strong feelings or to create a strong impression, but is not meant to be taken literally."
btw: slovenský ekvivalent tohto termínu je "hyperbolizácia"
ach jaj....tusim sa tu normalnej odpovede nedockam.......takze skusim este raz......ak sa nevenujem profesionalne fotografovani, ale uplne niecomu inemu a chcem si priniest z mojich vyletov naozaj kvalitne fotky, je D600 zbytocnym luxusom, alebo nie? Ma tento fotak zmysel pri fotografovani krajiny do JPEG ? Dik za radu profika.
a) nie som profik b) D600 je ti zbytocny, ale ak nezatazi (badatelne) tvoj rozpocet kup si ho c) ak zvazujes aj financu otazku, kup si GH3. Alebo ti predam E-P3, E-P2, E-PL1 ... a budes mat kvalitbe fotky z vyletov ...
kup si d600 a mas pokoj...ja mam micro4/3 system,foti to slusne krajinky,ale uz davno som vycerpal jeho moznosti...ale ja mam este jeho prveho predchodcu G1,to je praprapra...pradedo...
D600 alebo GH3
Pozadujem superkvalitne fotky s velkou hlbkou ostrost a, fotim vacsinou prirodu.
Je na tento ucel lepsi Nikon D600, alebo Panasonic GH3 ?
S akym objektivom ?
Dik.
Pozadujem super kvalitne auto s maximalnym zrychlenim a, jazdim vacsinou okruhy.
Je na tento ucel lepsie Audi S6 alebo Golf GTi.
S akymi gumami?
Dik.
Pozadujem super kvalitne auto s maximalnym zrychlenim a, jazdim vacsinou okruhy.
Je na tento ucel lepsie Audi S6 alebo Golf GTi.
S akymi gumami?
Dik.
Daj Audi R8 alebo Fabiu RS.
Dik za radu profika.
Dik za radu profika.
b) D600 je ti zbytocny, ale ak nezatazi (badatelne) tvoj rozpocet kup si ho
c) ak zvazujes aj financu otazku, kup si GH3. Alebo ti predam E-P3, E-P2, E-PL1 ... a budes mat kvalitbe fotky z vyletov ...
hyperbola2 -y -bol ž. lit. zveličenie;
Dik za radu profika.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie