Fórum » O TECHNIKE

Nový Fotoaparát

začiatočník
začiatočník 2008-10-28 09:13:35+01
Ahojte. Chcel by som si kúpiť nový fotoaparát a rozmýšľam nad týmto modelom:OLYMPUS SP-570 UZ. Aký máte vy na tento model názor? Ale viete mi poradiť iný typ, ktorý je podľa Vás lepší?

SHoDaN
2008-10-28 12:12:41+01
k tomuto len tolko: NO COMMENT!

javelin
2008-10-28 12:37:58+01
Inak páni bacha...posledný pripad z USA, kedy sa malá adolescentka odfajkla len preto že jej nejaká žena cez inet povedala že stojí za hovno....a teraz bacha príde poenta - tu ženskú trestne stíhajú.
Nahodou sa náš rozhorčený priatel poserie z tých nadávok a budeme mu musiet vyprat trenky....alebo čo je ešte horšie , dostaneme príkazom strávit s nim jeden den výberom fotoaparatu v obchodoch....a až potom mu vyprat trenky :)))

Bacaardi
2008-10-28 12:45:09+01
vazeni:-). a teraz myslim vsetci!!!
sa uvedomte.
zaciatocnik - ak by si si dal pracu, a pobrowsoval po ephote, nasiel by si kopu recenzii.
- nemusel si sa tak ROZCULIT a poslat vsetkych do paze. tym si im len nahnal vodu na mlyn.

OSTATNI!!!:
- niekto moze precitat aj milion recenzii, a chce vidiet, pocut osobny nazor, niekoho kto dany produkt pozna. pokial sa vam tazi mu poradit, nepiste nic. pokial ten olympus mate, tak mu povedzte, ci ste spokojni, ci nie.
suhlaisim s nim ze sa spravate ako namyslene babiky, ktorym tento portal patri.

- ak uz chcete vychovavat, tak miesto debilne dlhych prispevkov radsej hodte niekomu, kto sa tu nevyzna priamy LINK na danu diskusiu ci temu o ktoru sa zaujima. myslim ze v ramci pomoci by vas to nezabilo.

zdenoxl
2008-10-28 12:48:39+01
príspevok od: začiatočník
Sa pojebte vy kokoti namyslený. Človek sa che poradiť a vy sa na neho zvysoka vyseriete a ešte ho aj dojebete.

Tak načo je toto kurva verejné fórum? Spravte si to potom súkromné buzeranti. By som chcel vidieť ako ste sa učili vy fotiť. Jak kokoti ste pozerali do kníh, ne? No piču!!! A aj foták ste si len tak vygooglili ne?

Jebem na Vás. Toto je v piči !!! Prosím admina nech mi odstránenie regisrtačku, je sa tu nebudem prosiť takýmto čurákom a robiť tu kokota zo seba. Ja si prídem po radu a vy ma pošlete do piče!!!!!!!!

KOKOTI ešte raz.!!!!!!!!!!!!!!!!!
A sme doma stara mama!!! Takze, ak som to spravne pochopil, tak za to, ze sa niekto nedokaze lepsie porozhliadnut na tomto portali a vyhladat si co potrebuje, tak zato sme tu my vsetci ´KOKOTI´.
Ale nevadi, aj ked uz pomaly 3 temy po sebe su o tom istom. :-)

javelin
2008-10-28 12:55:23+01
Bacaardi bez urážky nie si ty bývalý člen KSČ že sa nás znažiš usmerňovat v našich osobných odpovediach a názoroch ???
Lebo inak tvoj príspevok je brutálne k teme :)))

bear
- moderator
2008-10-28 13:08:19+01
javelin: tiez si myslim, ze uplne zle polozene otazky je lepsie ignorovat, ak bude forum plne takychto diskusii, bude sa tu orientovat este horsie.

Ultra TXF
2008-10-28 13:25:37+01
Ok .. súhlasím,ale ja som mu napísal toto:

No záleží na tom,čím si fotil doteraz a čo chceš fotiť odteraz :)
Medzi zrkadlovkou a foťákom ktorý uvádzaš je dosť veľký rozdiel .
Ja som tento foťák chcel kúpiť otcovi na fotenie ale po vyskúšaní som si to rýchlo rozmyslel.Nakoľko predtým fotil zrkadlovkou na kinofilm,je zvknutý na určitý komfort zrkadlovky a tento Olympus by ho dorazil.
Veľmi je dôležité na čo to chceš a aké máš ambície.Radšej ako tento Olympus alebo jemu podobné,by som si kúpil aj najlacnejšiu zrkadlovku.Dnes sa dá kúpiť zrkadlovka za 10.000,-

...nedal si námahu mi odpísať,resp.špecifikovať čo by chcel fotiť.Možno,že ten Olympus nie je ani vhodný ,ja osobne si neviem predstaviť fotenie s ním a to som ho mal v ruke.

quintes
2008-10-28 13:26:33+01
a ja som si myslel že určité slová mi neukáže ale rovno vypípa.. Ale to už chcem asi veľa že? :-)
začiatočník, škoda že si tak skoro vybuchol. Fakt. Myslel som si, že si necháš poradiť. Teda, radili ti mnohí, ale takto rovno vybuchnúť.. Škoda reči, ale je to smutné.

Ultra TXF
2008-10-28 13:39:10+01
Takto priamo ti odpoviem.Medzi elektronickými zrkadlovkami patrí tento Olympus k tým najlepším,určite je to dobrý fotoaparát a jeho kúpou nič nepokazíš.
Ale ja by som ho nechcel.Uvádzanie dôvodov by bolo na dlhé písanie.
Čo sa týka tých kokotov namyslených....no tak to pozor,namyslený nie som.

Duny
2008-10-28 14:18:47+01
Mily zaciatocnik. K tvojej vete ´by som chcel vidiet ako ste sa ucili fotit vy´ ti dam odpoved. Ja som si precital vsetky knihy co mali u nas v kniznici, nie kompletne ale to co som potreboval. Zistil som pomocou katalogu objektivov Nikon kolko ma ktory objektiv uhol zaberu. Co je uhol zaberu som sa samozrejme dozvedel v tej knihe. A ked som vedel co znamenaju tie cisla a ako sa delia objektivy som sa opytal kamosa co fotil zrkadlovkami, co by bolo pre mna dobre ked chcem fotit krajinu. A on mi poradil. A kedze som sa z knih dozvedel ako funguje expozimeter, co su casy, co je clona atd. Uz som dalej len fotil co sa mi pacilo a postupne po rokoch sa zdokonaloval. Pekny den. S pozdravom Kokot.

katty
2008-10-28 14:23:16+01
moja 4 ročná dcera sem na ephoto veľmi rada chodí pozeraž fotografie, teraz som veľmi rada že nevie ešte čítať,inak by som jej to tu musela zatrhnúť.
začiatočník to tak asi nemyslel, ja ho celkom chápem, hormóny sa búria :-))))

Albedo
2008-10-28 14:24:19+01
:-)))

začiatočník
2008-10-28 15:42:52+01
Ahojte,

ano nemyslel som to tak, uplne, ospravedlňujem sa tým čo mi poradili. Ale ja som chcel osobný názor tak ako povedal Bacaardi. Ja si viem vygoogliť recenzie, to je najmenej. Ale osobný názor je osobný. A predsa, ste ut nejaký odborníci nie?
Takže ospravednujem sa za nadávky ale praskli mi nervy.

phill1225
2008-10-28 15:48:42+01
quintes a spol, poviem svoj nazor. ked som sa ta nieco pytal davnejsie, vedel si mi poradit, usmernit ma (myslim ze sa jednalo o fotobatoh a nejaku kravinu), dalsi tipci mi zachranili 500sk ktore by som kupil na bezdratovu spust ktora by mi bola na ******.
Uz aj mna sem tam rozculuju ludia co si nevedia precitat nieco o mm o ISO MPX a podobnych veciach ktore su pomaly napisane aj na brozurke a vysvetlene. Co uz, ale treba aj takych respektovat. nie kazdy sa narodi s darom sebaucenlivosti, niekto proste sam vie ako sa drzi vtacik na zachode niekomu to musi tatko ukazat. Hold nie sme rovnaky.

Chcem len jednu vec povedat, ked tu narazite znova na niekoho co nieco nevie a polozi otazku na ktoru sa da reagovat iba stylom (je to pako), prosim nereagujte, zbytocne si vymackame klavesy a v konecnom dosledku budeme este skodny lebo mova klavesa nieco stoji. Proste robte to jak ja, vidim temu k veci prispejem, vidim sprostost nereagujem a necham ineho kto ma chut a nervy k veci nieco povedat.

2008-10-28 15:57:23+01
kedysi mala priroda na tych neschopnejsich vynikajuci regulacny nastroj - smrt vdaka vlastnej hluposti.

dnes tu mame vela liekov a ochrannych zakonov EU a dalsich veci a tak prezivaju a zneprijemnuju svojou hlupostou a lenivostou zivot inym... no jo, vivat ´vyspela spolocnost´... namiesto vzdelavania, ludia hlupnu.

tot vsjo a teraz to admin zmaz pre nadavky

bear
- moderator
2008-10-28 16:12:43+01
Odporucam si pozriet film Idiocracy - je to sice smutne, ze tak dopadneme, ale komedia je to dobra:-)

MisoZ
2008-10-28 16:15:43+01
Ja odporucam http://www.darwinawards.com/, myslim ze existuje aj film a tiez ako komedia stoji za to...

bear
- moderator
2008-10-28 16:16:26+01
Osobne nazory vlastnikov mas naprikad tu:
http://www.dpreview.com/reviews/read_opinions.asp?prodkey=oly_sp570uz

Ja ale radsej citam recenzie, ktore vacsinou pisu ludia, ktory foteniu rozumenju viac ako priemerny vlastnik kompaktu, ktory s najvacsou pravdepodobnostou s inym pristrojom podobnej/inej triedy nema skusenosti.

quintes
2008-10-29 08:52:37+01
admin,nemaž to vlákno. Nechaj ho ako ukážkové. A čo sa týka rád, nie je problém. Ak vieme, poradíme. Ale ak sa raz niekto rozčúli a napíše krásne čo si o nás myslí, tak to sa nedá nereagovať. Držím sa jednej veci, nikdy sa nad nikým nepovyšuj a nenechaj sa ponižovať. Sú určité veci ktoré prehltnem a veci ktoré nestrávim. A nestrávim, ak mi niekto nadáva do ko...ov. Na druhej strane beriem ospravedlnenie, no to nemení fakt, že dotyčnému vedomosti do hlavy nenaleješ. Ja tiež netvrdím, že viem všetko (ahoj bacardi) ale aspoň sa snažím najlepšie ako viem zistiť si to a až potom sa pýtam detaily, ktorým nerozumiem. Aj to sledujem fórum a pýtam sa väčšinou súkromnou poštou nejakého užívateľa.

quintes
2008-10-29 09:12:54+01
oprava: zdravím užívateľa cambo,nie bacardi :-) sorry

Strana 2 z 5

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()