Fórum » O TECHNIKE

KOOD filtre

Albedo
Albedo 2008-10-28 13:28:21+01
presiel som si zbezne net, zatial som nenasiel ziadne negativa na filtre tejto znacky, avsak predsalen by ma zaujimalo, ci niekto z vas nema skusenosti s tymito filtrami (kvalita, ...) - najma s polarizacnymi a potom aj ostatnymi (ND, prech.,...).

Pixxel
2008-10-29 19:51:46+01
Používam Lee filtre, nedavno som nasiel aj obchod v CZ:
http://www.viewart.cz/fotoobchod/filtry_seznam.asp

Ultra TXF
2008-10-29 20:53:45+01
Diki,pozrel som si to...dobrá stránka.

Albedo
2008-10-29 23:07:37+01
Tak uz mam nejake KOODy doma - linearne polarizaky. Spickova kvalita, absolutne ziaden problem s AF alebo expoziciou, v ziadnej polohe filtra. Ziadna vola otacaveho clena, cista kresba... mozem len doporucit.

2008-11-09 19:30:01+01
Chcem kupit nejake ND filtre chcel som cokin , po precitani fora na inom srvery sa mi, kde tvrdia ze nie su neutralne a menia farbu, do nich moc nechce .Nieco som precital o filtroch Formatt vraj su OK , aj by som ich zobral , problem vidim len v tom ze maju 85 mm a moj drziak cokin 84 mm ,cital som ze je to OK ze to pasuje ale moc tomu neverim . Popitam nejake rady pretoze mam s toho dost blby pocit a sam si nejak neviem dat radu DIK.

jafotic
2012-02-22 08:18:44+01
zdravim
Viete mi niekto povedat ci te KOOD filtre (mam zaujem o C-polarozak a ND) maju nejake antireflexne vrstvy ? LEbo vyzeraju dobre, citam spokojnost s pouzivanim, len nikde som nenasiel ci maju nejake antireflex. upravy..

transporti686
2012-02-22 08:26:45+01
príspevok od: jafotic
zdravim
Viete mi niekto povedat ci te KOOD filtre (mam zaujem o C-polarozak a ND) maju nejake antireflexne vrstvy ? LEbo vyzeraju dobre, citam spokojnost s pouzivanim, len nikde som nenasiel ci maju nejake antireflex. upravy..
nerád by som klamal, ale podla mňa nie sú s vrstvami, ak aj áno tak to bude možno jedna vrstva a určite sa to nevyrovná napr. hoya hmc alebo shmc

WildSammy
2012-02-22 12:27:16+01
príspevok od: jafotic
zdravim
Nemaju ziadne vrstvy, najme nie polarizaky a UVcka maju len jednu vrstvu, navyse su vyrabane z obycajneho skla a kto vie aka polarizacna folia je v nich pouzita. Ja by tom to nedal ani na setak..

Strana 2 z 2

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()