Neries to (blondina alebo bruneta?). Je 1000 dovodov pre kazdu znacku. Spis si co od toho ocakavas, pridel si k tomu body, zrataj to a viac bodov u teba vyhrava. Ini by si pridelili ine body, tym padom ti poradia ako to vidia oni a nie ako to potrebujes ty. Chod do obchodu, vyskusaj si oboje a co sa ti bude viac pacit, to si kup.
apelujem na admina, aby nove vlakna do fora mohli vytvarat len registrovani uzivatelia co budu mat aspon 3 foto v galerii.
taká malá podotázka...nemám foto v galérií...nepýtam sa blbosti...to znamená, že sa nemôžem opýtať normálnu vec, ktorú tu na fóre nenájdem?!
nechceme predsa tu mať cenzúru...
ďalšia vec - 3 foto v galérií - najľahšie stiahnuť z netu a potom zadať otázku...
takto sa ten kolotoč nikdy nezastaví...potrebuje to iné riešenie...
apelujem na admina, aby nove vlakna do fora mohli vytvarat len registrovani uzivatelia co budu mat aspon 3 foto v galerii.
Ale nie,netreba to škrtiť,nech sa každý pýta čo chce.Zablúdia sem aj takí čo začínajú a chcú sa niečo dozvedieť.Potom sem dajú tri fotky len preto aby ich tu mali,každý ich zvozí a znechutí....
Len po včerajšo-dnešnej debate na tému canon-nikon, som sa skoro posral od smiechu,keď som zbadal názov tej témy :) :) :)
si dobrý provokatér ... večný súboj C-N ... urob ako napísal ujo Karol Srnec ... vie čo napísal ... ja som to tiež pred mesiacom tak urobil a zatiaľ som spokojný
aj keď fotím zopár rokov viac mi pomohlo vyskúšanie foťákov ako čítanie recenzií (aj tie su dôležité, ale nie toľko ako subjektívny pocit napr. z držania, ovládania, dizajnu a pod.). Pri každej značke nájdeš plusy aj mínusy
Ked si budes vyberat medzi Mercedesom a BMW (alebo inouvybranou znackou), tiez si donho aspon sadnes, ale najlepsie ak urobis skusobnu jazdu.
Zrkadlovku uz mas, tak snad uz vies, co od fotasku chces? Ak nie, tak si hod mincou.
vyber si pomocou slovenskej hádzanej...
v jednej ruke jeden pohár, v druhej druhý...jedna ruka Nikon, druhá Canon...pi dovtedy, pokým budeš vládať...
a ktorý pohár ťa dostane, tú značku si vyber...
nikon vs canon
nechceme predsa tu mať cenzúru...
ďalšia vec - 3 foto v galérií - najľahšie stiahnuť z netu a potom zadať otázku...
takto sa ten kolotoč nikdy nezastaví...potrebuje to iné riešenie...
lebo fotenie je o pocitoch, ktoré prezradí až samotná fotografia...
Len po včerajšo-dnešnej debate na tému canon-nikon, som sa skoro posral od smiechu,keď som zbadal názov tej témy :) :) :)
Mami mam si kupit jahodovu alebo cokoladovu?
aj keď fotím zopár rokov viac mi pomohlo vyskúšanie foťákov ako čítanie recenzií (aj tie su dôležité, ale nie toľko ako subjektívny pocit napr. z držania, ovládania, dizajnu a pod.). Pri každej značke nájdeš plusy aj mínusy
hlavne dobré svetlo a veľa pekných záberov
Zrkadlovku uz mas, tak snad uz vies, co od fotasku chces? Ak nie, tak si hod mincou.
v jednej ruke jeden pohár, v druhej druhý...jedna ruka Nikon, druhá Canon...pi dovtedy, pokým budeš vládať...
a ktorý pohár ťa dostane, tú značku si vyber...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa