Fórum » O TECHNIKE

nikon vs canon

wargus
wargus 2008-11-13 14:37:12+01

Ultra TXF
2008-11-13 17:12:49+01
Tak to je fakt dobrý spôsob...aspoň si potom nemôžeš nič vyčítať :)

2008-11-14 07:50:44+01
príspevok od: Ultra TXF
Tak to je fakt dobrý spôsob...aspoň si potom nemôžeš nič vyčítať :)
len to má jeden háčik....na druhý deň je problém si pamätať, ktorý pohár to bol... :)))

quintes
2008-11-14 09:05:47+01
ja sa vám čudujem, že vôbec na takéto blbé otázky reagujete..
A Karol tebe zvlášť :-) pritom dobre vieš, že dotyčný túto tému zadal koli tomu aby do obchodu nemusel ísť a objednal to z netu a ked mu to príde domov založí ďalšie vlákna typu nejde mi blesk.. Ja sa už nad somarinami nemienim rozčuľovať. Keby aspoň idiot zadal otázku nielen názov témy.. A nech mi píše kto čo chce, kašlem na to.

slavmiro
2008-11-14 09:20:30+01
100% suhlas a stojim si za mnou navrhovane obmedzenie. Bude to tu mat vyzsiu uroven. Howgh!

Ultra TXF
2008-11-14 09:45:45+01
Ale šak by sme sa nemali ani o čom vadiť,keby nebolo takýchto podpichovačov,predstav si tú nudu.

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2008-11-14 09:57:58+01
Kedze to cita viac ludi, neberiem to ako uplne plytvanie mojou energiou a casom.

quintes
2008-11-14 10:13:21+01
príspevok od: Karol Srnec
Kedze to cita viac ludi, neberiem to ako uplne plytvanie mojou energiou a casom.
musíme na najbližšej foto schôdzi stanoviť pravidlá. Účasť povinná pre predsedu, riaditeľa sekcie styku s verejnosťou, riaditeľa právnej kancelárie, a ja neprídem lebo som momentálne zaostalý.

2008-11-14 10:16:59+01
príspevok od: slavmiro
100% suhlas a stojim si za mnou navrhovane obmedzenie. Bude to tu mat vyzsiu uroven. Howgh!
neberiem ti tvoj názor, no ako to zabráni niekomu napísať blbú otázku?

Ultra TXF
2008-11-14 10:32:38+01
No nič chlapi,poďme a rozoberme tú tému podrobnejšie,nech to má šťavu.

zdenoxl
2008-11-14 11:10:28+01
Tiez si nemyslim, ze by bolo rozumne zamedzit zakladanie tem ludom, co maju menej ako 3 foto v galerii. Ja tiez nemam ani jednu a nepytam sa sprostosti(aspon si to myslim),ale o tom by asi vedel nieco povedat Karol:-))) a tiez som par tem uz zalozil a odpovede mi dost pomohli. Inak, nejake opatrenie by asi bolo dobre urobit, aby sa tu nezacali mnozit temy typu : ROZMYSLAM CI SI MAM VOBEC KUPIT FOTOAPARAT A AK ANO? TAK PORADTE AKY? !!!!!!!

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2008-11-14 12:36:05+01
príspevok od: zdenoxl
Tiez si nemyslim, ze by bolo rozumne zamedzit zakladanie tem ludom, co maju menej ako 3 foto v galerii. Ja tiez nemam ani jednu a nepytam sa sprostosti(aspon si to myslim),ale o tom by asi vedel nieco povedat Karol:-))) a tiez som par tem uz zalozil a odpovede mi dost pomohli. Inak, nejake opatrenie by asi bolo dobre urobit, aby sa tu nezacali mnozit temy typu : ROZMYSLAM CI SI MAM VOBEC KUPIT FOTOAPARAT A AK ANO? TAK PORADTE AKY? !!!!!!!
No ja by som ti poradil..... :-)

wargus
2008-11-14 13:16:20+01
Musim sa Vam vsetkym ospravedlnit. Tuto temu som zalozil nechtiac. Je pravda, som tu novy a naozaj som zhanal informacie Canon vs Nikon konkretne(EOS 450D vs D80). Myslel som si, ze zadavam udaje do filtra vyhladavaca. Vobec som si nevsimol, ze som zalozil novu temu, inac by som ju zmazal. Vo forach sa pohybujem dost casto a viem ake reakcie vie vyvolat nerozumne vkladanie novych tem. Takze este raz sa vsetkym, ktorych tato tema rozculila ospravedlnujem a tym ktory sa snazili pomoct velmi dakujem.

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2008-11-14 13:56:25+01
príspevok od: wargus
Musim sa Vam vsetkym ospravedlnit. Tuto temu som zalozil nechtiac. Je pravda, som tu novy a naozaj som zhanal informacie Canon vs Nikon konkretne(EOS 450D vs D80). Myslel som si, ze zadavam udaje do filtra vyhladavaca. Vobec som si nevsimol, ze som zalozil novu temu, inac by som ju zmazal. Vo forach sa pohybujem dost casto a viem ake reakcie vie vyvolat nerozumne vkladanie novych tem. Takze este raz sa vsetkym, ktorych tato tema rozculila ospravedlnujem a tym ktory sa snazili pomoct velmi dakujem.
Ospravedlnenie sa prijima.

Ifo 9
2008-11-14 15:44:24+01
Nevadí, aj tak canon.

Slavo Jancisin
2008-11-14 15:57:26+01
vpohode, ja takéto témy mám rád ... zabávam sa na večnom boji canon-nikon, blondína - bruneta, mercedes - bmw, vub - tatra b. a pod.

2008-11-14 20:12:56+01
príspevok od: Slavo Jancisin
vpohode, ja takéto témy mám rád ... zabávam sa na večnom boji canon-nikon, blondína - bruneta, mercedes - bmw, vub - tatra b. a pod.
Nikon (radsej Mamiya)
Bruneta (ale blondzku by som dal tiez :-D)
BMW (radsej Toyota/Lexus)
Tatra Banka (ale to je v podstate jedno, ziadnej nejde o nase ´dobro´ :-D)

co chces este vediet? :-D

Ultra TXF
2008-11-14 20:37:10+01
No prvýkrát s tebou musím súhlasiť :) Toyotu mám,brunetu tiež,ale dal by som aj blondzku,banku mám tiež a nijako ma nešetrí :) Akurát tá Mamiya by mi bola zbytočná :) Od dnes sa už nehádam :)

Slavo Jancisin
2008-11-14 20:52:51+01
sme na tom podobne
nikon - mám aj keď Mamiya mi nechýba, fotením si nezarábam, je to len moje hobby
Brunetu - mám dlhovlasú, dlhonohú, no a kedže som sľuboval vernosť a nie slepotu, obzriem sa aj za blond aj zrzkou
BMW (veľmi nákladné na údržbu) - nemám, zatiaľ mi stači 7 miestný peugeot
Tatra - to Ti napíšem radšej v súkromnej správe ...

2008-11-14 20:58:37+01
inak aby som upravil :-D
Nikon - mam (Mamiya snad bude v buducnosti)
BMW - nemam, momentalne mam Ford Mondeo a Toyotu Yaris na predaj ;-)
Brunetu, ani blondzku nemam - teda, nemam partnerku, ale obcas mam to, obcas to :-D Sladky to zivot nezadaneho :-D
A v Tatre ucet mam. Inak ten ich slogan: ´najlepsi idu za nami´ mi pripomina: ´stado vede vul´ :-D :-D :-D

quintes
2008-11-14 21:00:19+01
ja vymením canon za hasselblad, feliciu za bmw m3, banku za lotto, a ženu beriem ktorá ma bude chcieť aj takého chudobného ako som

Strana 2 z 3

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()