Zdravím,
mam fotoaparat kodak M763, neviem co je zac preto sa chcem opytat ci sa mi oplati snazit sa o nejake zaujimave umelecke fotky alebo to s tymto fotoaparatom nema ani cenu :) vopred vdaka
hovorim čisto o kvalitnej stranke fotografii.. nehovoril som nic o umelcoch.
Numberos - 28.11.2008 - 18:12
Zdravím, mam fotoaparat kodak M763, neviem co je zac preto sa chcem opytat ci sa mi oplati snazit sa o nejake zaujimave umelecke fotky alebo to s tymto fotoaparatom nema ani cenu :) vopred vdaka
ako mam z toho vycitat kvalitu a nie ´zaujimave umelecke fotky´?!?!?!?!?!?!
Zdravím, mam fotoaparat kodak M763, neviem co je zac preto sa chcem opytat ci sa mi oplati snazit sa o nejake zaujimave umelecke fotky alebo to s tymto fotoaparatom nema ani cenu :) vopred vdaka
nerieste pi.oviny prosim :) prva otazka bola polozena na fotoaparat nie na fotky, afka tu zacal o umelcoch...
tak bud nerozumies tomu, co pises, alebo nevies klast otazky... tak ci tak neviem, ako ti mam pomoct a neviem ani, co potrebujes. si dalsi z mora ludi, ktori si nedokazu odpovedat na otazku: potrebujem novy fotoaparat?!?
anyways, daj si pivko, popremyslaj nad tym a tak o hodku skus polozit otazku este raz ;)
nerieste pi.oviny prosim :) prva otazka bola polozena na fotoaparat nie na fotky, afka tu zacal o umelcoch...
Počuj číselník a Ty čo riešiš? Predsa napísaním nejakého čísla memusíme vedieť čo je to za stroj. Každý fotí tým čo má. My nevieme čo chceš fotiť a ako ten stroj fotí. Potom sa nečuduj na obsah odpovedí. Teraz keď vidím ten obrázok, tak sa dá zaujať aspoň nejaké stanovisko. Obrázok to urobilo slušný, takže začať je na čom a teraz ide o to čo v blízkej budúcnosti z neho nahádžeš na web. Ja by som nekupoval na začiatok nič nové a snažil sa na webe študovať a z kritiky obrázkov na galérii sa snažiť čo najviac poučiť. Ak vydržíš počúvať kritiku, neurazíš sa a bude vidieť, že sa komenty lepšia nastane čas porozmýšľať nad nejakým novým nádobičkom.
Nerozumiem.....vytvoril si vlákno aby sme ti hodnotili niečo čo vytvorila mydlová krabička s rybou šupinov namiesto objektívu....????????
Ako tak na tie fotky pozerám tak tvoje videnie nezachráni ani Nikon D3......
Otazka
papa
anyways, daj si pivko, popremyslaj nad tym a tak o hodku skus polozit otazku este raz ;)
Ako tak na tie fotky pozerám tak tvoje videnie nezachráni ani Nikon D3......
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa