Ma tu niekto skusenosti s objektivmi Lensbabies?Dajake fotky na ukazku?? Tie reklamne fotky som uz videl chcel by som skor vidiet fotky s tymto objektivom od dajakeho uzivatela.
Keď nasadím na DSLR flašku od piva a zmenším na 600x400pix, tak to bude pozerateľné. Čo by mňa naozaj zaujímalo - skúšal niekto foto robenu s Lensbejby vyvolat A3 alebo aspon A4? Je to pozerateľné takto?
aby som neodbacal od temy, tak videl som portrety, nie vytlacene, to je pravda, ale vo vysokom rozliseni, fotene lensbaby, jeden mam na svojom pc, fotene canonom 40d tusim, a vyzeralo to velmi dobre, tak si nemyslim, ze na A4 to bude nepozeratelne, ba naopak, cim viac sumu (v pripade danej fotky) tym lepsie. podla mna teda :)
urcite to bolo myslene v SKK, aj ked pochybujem, ze niekto teraz pripravuje cennik v korunach:-) Na ten composer som tiez pozeral, na momentky to je asi rychlejsie ako TS-E
ved to,pred rokom stal najnovsi lensbaby 3g okolo 8tis korun, neverim ze tento bude stat 8tis eur :) sak to by bol hriech, to nie je L objektiv of canonu
Lensbabies
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa