Nazdar ludia, do kompaktov sa moc nevyznam a uz duplom nie do tych malych. Preto by som sa chcel poradit. Chcem daco co najmensich rozmerov. Staci mi 4-6Mpix, cim vacsi opticky tym lepsie, ale nie na ukor velkosti. Kvalita vystupu je prioritna. Chcem to ku zrkadlovke. Nie vzdy a vsade sa mi ju chce vlacit. Dakujem moc za rady.
Ja som celkom spokojny s kompaktami Fuji... Teda ak chces mini imigovy cvakac... Mam FZ10 a naozaj spokojnost. Ale je ich spusta :) Bracho ma Sony a je to to iste. Odporucam mrknut si nejake recenzie na digineff.cz
Skus si pozreit recenziu na dpreview. http://www.dpreview.com/reviews/Q408budgetgroup/
Porovnavali tam lacne kompakty. Neskor bude mozno pokracovanie s vyssou cenovou kategoriou.
p.s. Ak je dolezita obrazova kvalita, ovladanie a nie dizajn tak urcite Canon a je jedno ci Ixus (imidzovka), alebo powershot (lacnejsie ale vacsie).
Presne tak, ixusom neprehlúpiš, a aj lumix je v poriadku. Ber ale iba so stabilizáciou (ale tú už majú asi všetky dnešné modely). Tieto drobotiny sa zle držia. Na Olympus zabudni - kvalita obrazu podľa mňa nedostatočná.
Maly kompakt do vrecka
Porovnavali tam lacne kompakty. Neskor bude mozno pokracovanie s vyssou cenovou kategoriou.
p.s. Ak je dolezita obrazova kvalita, ovladanie a nie dizajn tak urcite Canon a je jedno ci Ixus (imidzovka), alebo powershot (lacnejsie ale vacsie).
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa