co sa vsetci hanbia alebo akt tu nefoti nikto? ... inac je to ale seriozna robota a fotit nahe baby je sice sranda ale to si kazdy uvedomi na zaciatku, potom uz nie. Naposledy sme fotili dvaja chlapi a 5 zien! mam dojem, ze baby snad radsej fotia akty nahych modeliek ako muzi.
ked nedas zakladne info (Lektor, Datum, Cas, Cena), tazko sa k tomu moze niekto vyjadrit, navyse si uz nedockavy po 18 minutach:-)
no, nevie sa dockat mladych pevnych pruznych tiel tych babeniek... :-D :-D :-D
ja mam par ponuk na fotenie aktov, ale zatial sa toho stranim ako cert kriza. je tam par veci, preco:
som chlap a zatial kazdy pokus o akty skoncil inak, nez fotenim :-D
nafotit dobre akty nie je lahke a kedze mam ´len atelier´, tak mi to pride trosku sterilne. trosku dost.
viac ma bavi dokument, nez atelier a aranzovana fotka...
ale jedneho dna na to pride a bude snad dobre :-D
no, nevie sa dockat mladych pevnych pruznych tiel tych babeniek... :-D :-D :-D
ja mam par ponuk na fotenie aktov, ale zatial sa toho stranim ako cert kriza. je tam par veci, preco:
nafotit dobre akty nie je lahke a kedze mam ´len atelier´, tak mi to pride trosku sterilne. trosku dost.
zase sa chváliš čo? :-)
na to, aby to zakaždým skončilo inak, nepotrebujem ani ateliér ani foťák :-) to vieš, keď si raz pekný aj bez toho... :-)
takže ak chceš fotiť akty, hor sa do toho, pretože raz treba začať. No ak nemáš nad sebou kontrolu, veľmi rád prídem a budem ťa strážiť a môžme aj niečo nafotiť. Samozrejme, nebude to zadarmo :-) určite by sme sa nejak dohodli. Napíš ss a môžme niečo poriešiť, pretože rád by som vyskúšal aj štúdiové fotenie.
Musim ti oponovat....pri velkosti mat. zabezbečenia nie je podstatná velkost nástroja a ani vek....naopak čim starši tým lepšie.....
zdravím ťa oddaný priateľ, musím ťa uviesť do podstaty myšlienky, materiálne zabezpečenie, tým som myslel auto a pod., to čo ty spomínaš som spomenul v inom slova zmysle :-) a musím len dodať, že neviem ako to je vekom, keďže ešte nie som v štádiu rozkladu zvanom staroba :-)
boze, no hadajte sa :-D
dnes som ´krstil´ atelier. sa fotilo. kua, stara budova bez ustredneho kurenia s velkymi miestnostami = 4 hodiny 2000W prikon ohrievaca a stale zima... fotky budu na nete ak slecna a jej priatel dovolia. inak ziadna velka erotika, skor prve hratky.
svadba, alebo box to nie je, ale sranda bola. hlavne ked som dal CD so slovenskym HH a tam sla pesnicka: ´daj si ho do pusy´ :-D
zdravím ťa oddaný priateľ, musím ťa uviesť do podstaty myšlienky, materiálne zabezpečenie, tým som myslel auto a pod., to čo ty spomínaš som spomenul v inom slova zmysle :-) a musím len dodať, že neviem ako to je vekom, keďže ešte nie som v štádiu rozkladu zvanom staroba :-)
a ty odkedy pocuvas take veci ako KOR?? Pan profesor, sa nehanbite?? :-)
no, ked zacnem pridavat stare nafotene koncerty, zistis, co pocuvam :-D :-D :-D
a profesor nie som :-D som doktorand :-D = mlady, sympaticky a nemusim vydavat ziadne skripta ;) :-D :-D :-D
no, ked zacnem pridavat stare nafotene koncerty, zistis, co pocuvam :-D :-D :-D
a profesor nie som :-D som doktorand :-D = mlady, sympaticky a nemusim vydavat ziadne skripta ;) :-D :-D :-D
jaj, dokto čo, viem, to je to čo sa je. Takže pán profesor, keď si mladý, sympatický, tak to si budeme rozumieť. Taký javelin, starý pán v rozklade, čo chuti ako víno, ale tiež nie je na zahodenie. Problém je, že s vami oboma sa stretnúť naraz nedá, ja jediný mám canon :-) ale si myslím že pri pive je to jedno :-)
už by trebalo zorganizovať nejaké stretko, aby sme toľko nepísali sem, vieš čo to je pre admina písať mi stále súkromnú poštu že mám nový príspevok? :-)
Fotografia aktu
na to, aby to zakaždým skončilo inak, nepotrebujem ani ateliér ani foťák :-) to vieš, keď si raz pekný aj bez toho... :-)
takže ak chceš fotiť akty, hor sa do toho, pretože raz treba začať. No ak nemáš nad sebou kontrolu, veľmi rád prídem a budem ťa strážiť a môžme aj niečo nafotiť. Samozrejme, nebude to zadarmo :-) určite by sme sa nejak dohodli. Napíš ss a môžme niečo poriešiť, pretože rád by som vyskúšal aj štúdiové fotenie.
ok, nieco vymyslime. napisem ex-kolegyni, ci este stale chce. teda, ci chce fotit :-D :-D :-D
ok, nieco vymyslime. napisem ex-kolegyni, ci este stale chce. teda, ci chce fotit :-D :-D :-D
velke auto a velky fotak a je vystarano :-D :-D :-D :-D :-D
velke auto a velky fotak a je vystarano :-D :-D :-D :-D :-D
pre nezainteresovaných stále sa bavíme o fotení :-)
dnes som ´krstil´ atelier. sa fotilo. kua, stara budova bez ustredneho kurenia s velkymi miestnostami = 4 hodiny 2000W prikon ohrievaca a stale zima... fotky budu na nete ak slecna a jej priatel dovolia. inak ziadna velka erotika, skor prve hratky.
svadba, alebo box to nie je, ale sranda bola. hlavne ked som dal CD so slovenskym HH a tam sla pesnicka: ´daj si ho do pusy´ :-D
už by trebalo zorganizovať nejaké stretko, aby sme toľko nepísali sem, vieš čo to je pre admina písať mi stále súkromnú poštu že mám nový príspevok? :-)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa