Jasné,je to vec zvyku a osobných sympatií,mne msn nevadí,ani Microsoft.Keby mi malo už aj toto vadiť,to by som sa pri dnešnom živote a problémoch mohol rovno obesiť.Zbytočne si nekomplikujem život......dosť mi ho komplikujú druhí :)
Ja mám zase všetkých ,ktorí mi stoja za osobnú komunikáciu na msn...
nevesaj ani hlavu, ani vtaka ;) :-D :-D :-D
vzdy je cesta von, len treba vediet vykrocit tou spravnou nohou. MS mi az tak moc nevadi, len MSN mi je nesympaticke ako aj skype napr. som konzervativny, cize moj prechod od Nikonu je asi nemozny.
inak by sme sa mohli vratit spat k teme. zajtra budem upravovat fotky a uvidim, ako sa mi budu pacit. ak dostanem povolenie, budu na mojej webstranke ;)
Tato diskusia sa zacala uberat zaujimavym smerom, hlavne ked sa pozriem na nazov temy:)) Ale nevadi, clovek sa tu aj takto vela dozvie.
To afkaa.i - karol - achberger.info : pozeral som Tvoju stranku a fotky su fakt vydarene, pre niekoho ako som ja celkom inspirativne, takze si rad pozriem aj tieto nove , ak tam teda budu a ak mozem:)))
no vidim, ze tema sa minula ucinkom, ... mam kamosa v prahe, ktory ma atelier nedaleko vaclavaku a zohnat par kociek nie je problem (aby bol v prahe, ze?) ... ale tu nikto nic k veci nenapisal. skratka sa foti - atelier je zdarma, dava sa len prispevok dievcatam, vychadza to asi 1500,- Kc na hlavu. foti sa erotika .... a po skoncemni vacsinou byva srumec, haha ... minule sme jednu fakt peknu kost zavesili nahu na dverovy ram a to bola teda prdelka. to sa neda dlho vydrzat len tak ... preto sa mi fotenie tak paci, pohoda, klidek, fotacek
Fotografia aktu
Ja mám zase všetkých ,ktorí mi stoja za osobnú komunikáciu na msn...
vzdy je cesta von, len treba vediet vykrocit tou spravnou nohou. MS mi az tak moc nevadi, len MSN mi je nesympaticke ako aj skype napr. som konzervativny, cize moj prechod od Nikonu je asi nemozny.
inak by sme sa mohli vratit spat k teme. zajtra budem upravovat fotky a uvidim, ako sa mi budu pacit. ak dostanem povolenie, budu na mojej webstranke ;)
To afkaa.i - karol - achberger.info : pozeral som Tvoju stranku a fotky su fakt vydarene, pre niekoho ako som ja celkom inspirativne, takze si rad pozriem aj tieto nove , ak tam teda budu a ak mozem:)))
este dobre ze som tu nebol :)
ale kto by ma nahanal, tak ma aj tak nedozenie
Som bol dnes v mekáči a si tam nebol ,kua .
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa