no kde asi moze byt problem :-D :-D :-D
http://www.pinhole.cz/cz/pinholecameras/whatis.html
fotopapier do tlaciarne? uff, to si neviem predstavit, ako chces, aby ti to reagovalo. co keby si skusil nejaky typ foto citliveho papiera? lebo tlaciaren ´neexponuje´, tlaciaren tlaci do papiera atrament. ;)
No ked tam strcis papier a nedajboze sa ti ho podari naexponovat, tak budes mat negativny obraz. Pinhole kamery snimaju na film, ci uz bezny format, alebo samostatne listy.
Asi nemas ani elementarnu predstavu o tom, co to je pinhole camera. Je to fotoaparat na film, akurat miestom objektivu mas len malu dierku. Ale vstko co plati pre filmove fotoaparaty palti aj pre PH. Akurat nemas clonu a regulujes len cas expozicie.
neviem preco sa smejete chlapcovi, ktory ma 13 rokov...
on za to nemoze, ze nezazil komunizmus v skole ako vy!!!
stacilo len dodat, chlapce, prestuduj si toto a toto...
nemusite si hned robit z kazdeho srandu!!
Omyl ja mam o 2 roky viac ako on takze som tiez nezazil komunizmus i ked neviem co s tym ma komunizmus spolocne.
v casoch, ked sme chodili do skoly, tak sme na hodinach fyziky alebo chemie robili pokusy (boli papiere, sosovky, chemikalie, cas..). Teraz sa k takymto veciam studenti nedostanu a myslim si, ze ani nemaju chut. A nemaju chut to ani hladat, ved v skoro kazdej knizke o fotení sú popisane aspon zaklady.
v casoch, ked sme chodili do skoly, tak sme na hodinach fyziky alebo chemie robili pokusy (boli papiere, sosovky, chemikalie, cas..). Teraz sa k takymto veciam studenti nedostanu a myslim si, ze ani nemaju chut. A nemaju chut to ani hladat, ved v skoro kazdej knizke o fotení sú popisane aspon zaklady.
O.K. uz chapem a mas pravdu pochybujem ze by u nas v triede (okrem mna a hadam jednej spoluziacky) by bavilo robit taketo veci ked o fotografii nemaju ani sajn a pochybujem ze si niekto z nich precital co i len clanok (a nie este aj knihu) o fotografii.
Omyl ja mam o 2 roky viac ako on takze som tiez nezazil komunizmus i ked neviem co s tym ma komunizmus spolocne.
Napriklad že ty skurvenci mali na každej škole fotokrúžok.....a sovietsky pionier bol náš vzor.....nezastávam sa tých hajzlov, ale ked čitam príspevky našich adolescentov a vnimam ich tupost ( vid vlákna že kolko mi to priblíži a pod.) , začinam sa bát aby sa tie kurvy o 50 rokov nevrátil....naše uderené deti si ich zvolia..:)))
Napriklad že ty skurvenci mali na každej škole fotokrúžok.....a sovietsky pionier bol náš vzor.....nezastávam sa tých hajzlov, ale ked čitam príspevky našich adolescentov a vnimam ich tupost ( vid vlákna že kolko mi to priblíži a pod.) , začinam sa bát aby sa tie kurvy o 50 rokov nevrátil....naše uderené deti si ich zvolia..:)))
Dierkova Komora-Pinhole
A čo si čakal, že čo na ňom bude?
To ti poradil nejaký kozmonaut, nie?
http://www.pinhole.cz/cz/pinholecameras/whatis.html
fotopapier do tlaciarne? uff, to si neviem predstavit, ako chces, aby ti to reagovalo. co keby si skusil nejaky typ foto citliveho papiera? lebo tlaciaren ´neexponuje´, tlaciaren tlaci do papiera atrament. ;)
nema niekto HasselBald H-3D, ktory daruje na experimentalne ucely? ;) :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
on za to nemoze, ze nezazil komunizmus v skole ako vy!!!
stacilo len dodat, chlapce, prestuduj si toto a toto...
nemusite si hned robit z kazdeho srandu!!
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa